Smartphone

Acest sfârşit de săptămână vine cu o surpriză la care sunt sigur că nu se gândea nimeni. Producătorul chinez Infinix Mobile va intra oficial în România chiar de luna aceasta, evenimentul de lansare urmând a avea loc pe 24 aprilie.

Poate pentru 99.99% dintre cititori acest nume nu spune nimic, însă Infinix Mobile este un producător de talie medie cu vânzări de milioane de smartphone-uri anual în zone precum Africa, Asia de Sud-Est, Pakistan, Iran, India şi chiar câteva ţări europene (Franţa, Polonia sau Republica Cehă).

Şi mai important de menţionat este că Infinix Mobile aparţine de Transsion Holding, un gigant tăcut în Europa. Compania are centru de design în Franța şi facilități de producție în mai multe țări (China, India, Pakistan etc).

Infinix Mobile are zeci de modele lansate deja, deci cu siguranţă vom avea de unde alege, rămâne doar să vedem pe care le vor aduce pe canal oficial şi în ţara noastră. Pe listă va fi cu siguranţă proaspăt lansatul Infinix Note 40 Pro 5G, un smartphone cu o estetică foarte plăcută, disponibil în mai multe variante de culoare şi cu un hardware echilibrat (detalii despre device găsiţi aici).

Mai multe informaţii vom afla miercuri, 24 aprilie, însă sunt sigur că succesul acestui brand va ţine foarte mult de preţuri, România fiind o piaţă destul de competitivă cu multe provocări (uitaţi-vă la Vivo care doar după 3 ani a ieşit pe uşa din dos).