Software

Nokia trece printr-o perioadă de rebranding a produselor sale şi Ovi store s-a transformat în Nokia Store. Era cazul să facă ceva similar şi pentru sistemul de operare Symbian ce acum devine amintire ca şi denumire. Au trecut vremurile în care Symbian stabilea standardele în industria smartphone-urilor. Nokia C6-01, c7, N8 şi E7 vor trece la Nokia Belle din februarie 2012. Nokia 701 este primul smartphone finlandez cu Belle.

Singurul meu telefon cu o versiune de Symbian a fost Samsung i550. Mă uitam cu mare interes de-a lungul timpului la Nokia N95 spre exemplu, dar depăşea posibilităţile mele din acel moment.

Ce smartphone Symbian aţi avut de-a lungul timpului?

Sursa: conversations.nokia.com

 

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.