Smartphone

T-Mobile Revvl Plus este un smartphone ce are șanse să fie importat și în țara noastră de către Telekom. Se dorește a fi un telefon mobil de tip best-buy, care să atragă prin raportul preț / specificații. 

Specificații T-Mobile Revvl Plus;

  • display IPS de  6 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli cu aspect 16:9, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass;
  • procesor octa-core la 2 GHz, 2 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD;
  • Android 7.0 Nougat;
  • cititor de amprentă;
  • cameră duală cu 13 + 5 Megapixeli;
  • baterie de 3380 mAh.

Preț în SUA – 200 dolari fără semnarea unui contract / la liber. Nu am găsit detalii concrete legate de ansamblul hardware

Mai multe detalii în materialul video:

În august a fost lansat T-Mobile Revvl cu următoarele specificații: display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek MT6738, 2 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, Android 7.0 Nougat, cameră principală de 13 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, baterie de 3000 mAh. Prețul din SUA – 125 dolari.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.