Nici nu au trecut câteva zile de la lansare tabletei pc a Apple – botezată iPad – pentru ca Google printr-un tehnician designer al său să lanseze zvonuri privind un gadget similar ce va rula Chrome OS – sistemul lor de operare bazat pe accesarea internetului.
         Apple este o companie ce joacă pe piaţa pc-urilor şi gadgeturilor de mult. Google după ce s-a bazat pe online, pe world wide web pur trece spre zona handseturilor. A început cu Nexus One, urmează un netbook propriu şi se pare un tablet pc. Se pregătesc serios pentru a arde aceste etape. Telefonul lor, Nexus One, este cel mai performant smartphone şi are un design simplu (nu este frumos ci subţirel şi clasic pentru un touchscreen).
         Mai jos aveţi un clip, pe care l-am găsit via digg.com, în care este explicat un aşa-zis concept al tablet pc-ului de la Google.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.