via dandragomir
Allview este un brand românesc care s-a remarcat îndeosebi prin telefoanele mobile dual-sim. Acum potrivit sursei citate se pregătesc ca în luna decembrie (botezată şi a cadourilor) să vină pe piaţă cu un tablet pc. Este o modă şi cred că este de bun augur lansarea lor.
Numele său este AllDro. Va avea ecran de 7 inch, Wi-Fi, sistem de operare Android în versiunea 2.1, HDMI, redă clipuri HD, 2 Gb pe post de memorie internă, acceptă carduri de memorie de până la 32 Gb, miniUSB pentru conectarea cu pc-ul.
Preţul este promiţător în jurul a 200 de euro. Depinde şi cât de stabil este pachetul oferit.

Update: Am scris între ghilimele românesc deoarece majoritatea componentelor vin din China. Eram curios să văd ce procesor vor integra precum şi memoria RAM. 
Update 2: Un video cu tabletul pc de la Allview ce costă de vreo 4 ori mai puţin ca Galaxy Tab. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.