Tablete

OnePlus Pad, tabletă lansată la începutul acestui an, a atras încă de la început prin estetica diferită şi construcţia solidă. Cu un ecran mare şi rată de refresh crescută, cu un procesor puternic şi un hardware în general echilibrat, OnePlus Pad este în continuare un nume de luat în calcul în segmentul mid-range.

Singurul minus al acestei tablete este preţul, unul cam măricel ţinând cont că vorbim de un device Wi-Fi only. Acest lucru se va schimba în curând, asta pentru că producătorul chinez va aduce pe piaţă o variantă mai accesibilă. Aceasta se numeşte OnePlus Pad Go şi va fi lansată oficial pe 6 octombrie.

În linii foarte mari estetica se va păstra, diferenţe notabile urmând a exista la nivel de specificaţii. Prea multe nu ştim până acum, COO-ul OnePlus confirmând anterior că OnePlus Pad Go va veni cu un ecran cu rezoluţie 2.4K şi certificare TÜV Rheinland pentru protecţia ochilor.

Interesant este că OnePlus Pad Go va fi disponibilă în două variante, OPD2304 şi OPD2305, adică vom avea atât variantă Wi-Fi only, cât şi versiune cu conectivitate 4G LTE.

Pentru această tabletă ne aşteptăm la un preţ de plecare de 250 – 300 dolari.

Sursa: fonearena.com

Categorii: oneplus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.