Tablete

Update: Oferta nu mai este validă.

Orange listează tableta Vonino Orin Qs la 31.94 euro,  57.10 euro. Cu transport se ajunge cu puțin sub 145 de lei. 

Ce primiți în această sumă?

  • display IPS de 7 inch cu rezolutie 1024×600 pixeli;
  • procesor Mediatek quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Android 4.4 KitKat;
  • Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră frontală de 0.3 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, 320 gr.

Merită ca raport preț / specificații, normal că la sub 150 lei nu oferă o experiență de utilizare premium, dar MediaTek-ul quad-core + 1 GB RAM ar trebui să fie suficient pentru Facebook, browsing, YouTube, joculețele din Google Play.

La momentul în care redactez articolul nu găsiți o tabletă la sub 150 lei care să ofere specificații și o experiență de utilizare superioară lui Orin QS.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.