Tablete

Au apărut primele detalii legate de o tabletă Xiaomi ce ar urma să intre în segmentul device-urilor ieftine. În baza de date a GFXBench s-a reliefat o tabletă pe diagonala de 9.2 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli.

În ce privește hardware-ul implementat: Qualcomm Snapdragon 410 quad-core la 1.2 GHz pe 64-bit, Adreno 306 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare. Rulează Android 4.4.4 KitKat.

Noua tabletă Xiaomi este așteptată a fi lansată în Q4 2014 la un preț imbatabil. Așa cum Xiaomi ne-a obișnuit până acum. Ar veni la fix, în contextul în care se apropie Black Friday și se deschide sezonul achizițiilor în luna cadourilor. În imaginea de mai sus se află Xiaomi Mi Pad.

Sursa: FoneArena.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.