Tablete

Nu găsiți tabletele Grundig în stocurile magazinelor românești, cel puțin la momentul în care redactez acest articol. Tableta de care scriu a fost primită de către un muncitor al Arctic Găești. Presupun că ați auzit de Arctic, compania ce produse frigidere de peste 30 de ani de zile. Au intrat în portofoliul Arcelik, Grundig face parte din acest consorțiu. Au decis la început de 2014 ca fiecare muncitor să primească câte o tabletă Grundig de 7 inch, modelul Grundig STYLE TAB GTB701.

Specificații detaliate pentru Grundig STYLE TAB GTB701: 

– display IPS de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

– procesor Rockchip dual-core la 1.6 GHz pe ARM Cortex-A9, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– Wi-Fi în standardele b/g/n, microUSB, miniHDMI, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 2 Megapixeli cu LED flash și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3000 mAh, 318 gr.

În pachet găsiți tableta, cablu microUSB – USB 2.0, cablu cu USB 2.0 compatibil cu stick 3G sau flash cu spațiu de stocare, încărcător pe jack separat.

Tableta este fabricată din plastic cu ramă din metal, în culoarea albă. În partea frontală nu se evidențiază niciun element de branding. Toate elementele de conectivitate sunt poziționate pe o latură + butonul de power, reglarea volumului pe lateral stânga.

Rulează Android 4.1 Jelly Bean fără vreo customizare la nivel de UI și cu puține aplicații preinstalate (ApkInstaller, Browser, Calculator, Calendar, Cameră foto, Căutare vocală, Căutați, Ceas, Descărcări, E-mail, Explorer, Galerie, Gmai, Căutare, Înregistrare sunet, Magazin Play, Muzică, Setări, Smart Remote și Video).

Câteva fotografii cu Grundig STYLE TAB GTB701:

Mai multe detalii într-un review ce va fi postat în zilele următoare. Meniul în limba română ar putea indica faptul că tableta Grundig se pregătește de un debut în magazinele locale sau poate vor alege să le comercializeze sub brandul Arctic.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.