Hardware

HyperX este divizia de gaming a Kingston și a reușit a ieși în evidență prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare, în mai toate domeniile sale de activitate. 

Au lansat două tastaturi mecanice de gaming:

  1. HyperX Alloy Elite;
  2. HyperX Alloy FPS Pro.

Alloy Elite aduce iluminare din spate cu LED roșu, bară cu 18 LED-uri și moduri de iluminare personalizate, cadru din aliaj cu oțel pentru un plus la capitolul durabilitate, rezistență. La pachet sunt aduse și switch-uri Cherry MX Mecahnical, port USB 2.0, taste HyperX în culoarea titaniului, taste WASD cu textură și funcționalități N-Key roller.

Specificații HyperX Alloy Elite;

Tip: Mecanic

Iluminare din spate: O singură culoare, roșu

Efecte de iluminare: 6 moduri LED și 4 niveluri de iluminare

Tip de conexiune: USB 2.0 (2 USB connectors)

Port USB 2.0: Da

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Key Rollover: mod N-key

Media Control: Da

Game Mode: Da

Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8.7

Tip cablu: cablu atașat, împletit

Lungime cablu: 1.8m

Dimensiuni: 444.00mm x 226.8mm x 36.30mm

Greutate (tastatură și cablu): 1467 gr.

Alloy FPS Pro aduce tastatură ten keyless și ocupă un spațiu mai restrâns pe birou, spre a permite mișcările mausului în spații restrâns (concursurile de gaming etc).

Specificații HyperX Alloy FPS Pro;

Switch: CHERRY MX

Tip: Mecanic

Iluminare din spate: O singură culoare, Roșu

Efecte de iluminare: 6 moduri LED și 5 niveluri de iluminare

Tip de conexiune: USB 2.0 (1 conector USB)

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Key Rollover: mod N-key

Media control: Da

Game Mode: Da

Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Cablu: Detașabil împletit

Lungime: 1.8m

Dimensiuni: Lățime: 359.00mm x Grosime: 130.00mm x Înălțime: 34.50mm

Greutate (tastatură și cablu): 900 gr.

Preț și disponibilitate;

HyperX Alloy Elite – 139.99 euro;

HyperX Alloy FPS – 99.99 euro.

Ar trebui să ajungă de astăzi în magazinele partenere.

Declarații oficiale:

Ridicăm standardele în materie de pesonalizare și confort, cu lansarea noii tastaturi Alloy Eite cu switch-uri mecanice Cherry MX, suport pentru palmă detașabil și caracteristici de iluminat personalizate. De asemenea, Noua tastatură Alloy FPS Pro a fost creată de specialiștii HyperX special pentru fanii tastaturilor de tip TKL”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. ”Asigurând conectarea imediată pentru gaming, opțiunile de personalizare ale tastaturii pot fi accesate fără asistența vreunui software, prin funcțiile tastaturii.”

Tastaturile mecanice de gaming HyperX mi-au oferit dintotdeauna un adevărat avantaj competitiv. Calitatea și caracteristicile tastaturii îi dau echipei noastre consistența necesară pentru a juca la cel mai înalte standard de fiecare dată,” a declarat Gabriel “FalleN” Toledo, CSGO team leader, SK Gaming. ”Fiecare tastă apăsată pe tastaturile noastre mecanice de gaming HyperX produce cantitatea necesară de tensiune și eliberare. Tastaturile HyperX au un nivel superior de confort, stil și de comoditate care ne ajută să mergem spre un nivel superior în gaming.”

Categorii: hardware

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.