Diverse

Piaţa de food delivery din România s-a dezvoltat în perioada pandemiei foarte rapid, iar unul dintre cei mai noi jucători este Tazz by eMAG.

eMAG a investit milioane de euro în această platformă, ajungând în acest moment să lupte de la egal la egal cu jucători de tradiţie precum FoodPanda, Glovo sau Takeaway.

Luna aceasta Tazz a lansat serviciul Tazz Now!, unul ce promite livrări rapide în doar 15 minute. Serviciul este disponibil pentru moment doar în Bucureşti, în zonele Ghencea, Tineretului şi Pipera. Tazz Now! costă 9.99 lei / livrare şi se pretează unor situaţii de urgenţă, unor momente în care ai nevoie rapidă de anumite produse (se pot livra doar apă, băuturi, gustări, produse cosmetice, hrană pentru animale şi cadouri). Comanda minimă este de 29.90 lei.

Ce este interesant însă la acest nou serviciu este că spotul de promovare evidenţiază viitorul serviciilor de livrare. În clip comanda este livrată cu drona şi este foarte posibil ca Tazz să testeze în viitorul apropiat un astfel de sistem de livrare. Dacă va face acest lucru în premieră, Tazz va ridica mingea la fileu şi competitorilor săi, astfel că nu mare ne-ar fi mirarea ca în 2-3 ani să avem livrări cu drona pe distanţe scurte în oraşele mari.

Via: degustam.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.