Diverse

Reprezentanţii platformei Tazz au anunţat că vara aceasta vin cu o noutate în categoria de food delivery şi anume livrarea direct pe plajă.

Curierii Tazz vor livra atât pe plajele din Mamaia şi Constanţa, cât şi la cazările din staţiunea Mamaia. Cei care vor comanda mâncare o vor putea savura în două zone special amenejate de Tazz, la The Beach by Shut Up din Mamaia, dar și la Zoom Beach din Constanța. 

Livrările vor fi făcute totuşi doar pe acele plaje unde există un parteneriat între Tazz şi proprietari. Acestea sunt The Beach by Shut Up, Zoom Beach, Mystyryum, Vera, Paco, Tortuga, One Beach 1 și 2, La bicicletă, Yes Beach, Mondo Beach, Zen Beach și Cotton Beach.

„În perioada de vară, nu e niciun secret că oamenii își petrec mult timp în afara locuinței, fie că vorbim de vacanțe sau de viața de zi cu zi. În consecință, așa cum facem de fiecare dată, ne-am adaptat serviciile la comportamentul clienților și am lansat livrarea pe plajele partenere din Constanța și Mamaia, acoperind în același timp și zonele de cazare. Vorbim atât de produsele specifice de sezon, cum ar fi cremele de soare, băuturile răcoritoare, înghețata livrată în cutii termoizolante, cât și de cărți sau preparate de la restaurante. Le mulțumim restaurantelor partenere din Constanța și Mamaia pentru deschidere, dar și plajelor cu care suntem foarte bucuroși să colaborăm începând din această vară.” a declarat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz.

Mă bucur să văd că cei de la Tazz îşi diversifică activitatea, însă la modul general vorbind, vouă nu vi se pare că s-au scumpit enorm platformele acestea de food delivery. Costurile livrărilor au crescut enorm (la muncă am comandat şi cu 14 – 15 lei cost / livrare), iar preţurile de pe platforme sunt mult mai mari decât dacă ai ridica comanda personal sau dacă ai mânca în restaurant (exemplu: un Dublu Booster la KFC costă 12 lei în restaurant şi 15.5 lei în orice platformă).

Sursa: connect.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.