Arhiva-Alte telefoane mobile

Astăzi vom vorbi despre un telefon foarte modest din punct de vedere al dotărilor hardware, dar un telefon care a avut mare succes datorită preţului extrem de mic. Vom discuta în continuare despre Motorola C113.

Motorola C113 a fost lansat în trimestrul al 3-lea al anului 2005. Chiar dacă a fost lansat într-un an în care existau deja telefoane cu cameră foto şi ecran color, Motorola C113 a fost un telefon clasic, fără pretenţii. Avea un ecran monocrom cu 96 x 64 pixeli, iar ca utilităţi dispunea de SMS, jocuri, calculator, convertor valutar şi sonerii monofonice. Telefonul era mic, cântărea doar 84 de grame, iar bateria era una standard Li-Ion 920 mAh ce ţinea telefonul în stand-by până la 450 de ore (peste 18 zile).

Motorola C113 era un telefon de bază, care nu îţi permitea decât să vorbeşti şi să dai mesaje. Totuşi a prins foarte bine la public, fiind vândut în peste 60 de milioane de bucăţi în toată lumea. Cu siguranţă un cuvânt de spus a avut şi preţul foarte mic, sub 30 de euro. Dar până la urmă, pentru cei care telefonul e telefon şi atât, Motorola C113 a fost arhisuficient.