Smartphone

eMAG și-a actualizat oferta de telefoane noi cu  Android. Pe de o parte îl avem pe Allview X1 Soul, primul smartphone single sim al companiei brașovene Visual Fan aflată în spatele brandului Allview. Este un telefon cu specificații high-end la preț de smartphone mid-range.

Allview-X1-Soul-Gadget (10)

Se adaugă HTC One max, primul phablet al companiei taiwaneze și gândit ca un concurent direct al lui Samsung GALAXY Note 3. La nivel hardware și al dimensiunilor este inferior lui GALAXY Note 3, dar pentru cei care-și doresc neapărat un phablet HTC s-ar putea ca HTC One max să fie ceea ce așteptau.

Samsung-Galaxy-Trend-01

Samsung GALAXY Trend este un low-cost cu conectivitate dual-sim. Sunt mai multe variante de GALAXY Trend și specificațiile hardware diferă destul de mult de la o versiune la alta, îl regăsiți și în oferta Orange sau Vodafone.

Allview X1 Soul – 1599 lei;

HTC One max – 3099 lei;

Samsung GALAXY Trend – 611 lei. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.