Telefoane Mobile

ZTE a intrat oficial în România din a 2-a parte a lui 2016, din ultimul trimestru ca să fiu mai exact. Primele telefoane mobile pe care le promovează intens sunt ZTE Axon 7 și ZTE Axon 7 Mini, telefoane mobile ce au ajuns printre altele și în oferta Digi Mobil

Specificații pentru ZTE Axon 7 Mini și ZTE Axon 7;

ZTE Axon 7 costă în jur de 2000 de lei, iar ZTE Axon 7 Mini se oprește pe la 1300 lei. Din păcate, nu am idee cum se descurcă la nivel software, cel mai bun produs ZTE din ce am testat a fost Vodafone Smart 6 Ultra. Pe la MWC le-am vizitat standul de fiecare dată, dar mereu am rămas cu o impresie proastă (personal ce nu știa limba engleză, produse cu software setat pe limba chineză și interfață odioasă etc).

ZTE Axon 7 a fost anunțat în mai 2016, iar ZTE Axon 7 Mini prin octombrie. Aparent, se pregătesc să intre mai puternic în Europa, cumva încearcă marea cu degetul și sunt sigur că-și doresc să repete mișcarea de succes a Huawei pe bătrânul continent.

Update: Altex este lanțul de magazine în care le găsiți importate oficial. Probabil, în shop-urile Altex le găsiți și expuse spre a vă face o primă impresie. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.