Sincer, ma gandeam mai de mult sa scriu despre telefoanele pe care le-am avut si eu( dar dupa razboi, multi viteji se arata). 
               Primul meu telefon a fost un Alcatel OT 320, l-am luat in primul an de facultate – destul de tarziu daca tinem cont ca in prezent si cei de la gradinita au mobil, l-am luat la abonament la Connex, era un abonament de 7 dolari cu 200 de minute in weekend. Am fost pe un santier arheologic la Piatra-Neamt si tin minte ca il imprumutam la toata lumea sa sune, pareau asa multe minute. Abonamentul ala l-am pastrat – numarul- pana in prezent. Alcatelul OT 320 a murit dupa ce nu am mai reusit sa il reincarc. 
              In perioada facultatii mi-am cumparat un Nokia 8310 care mi-a placut foarte mult. L-am dat bunicului meu ca nu prea il mai tinea bateria.
             In primul an de serviciu l-am inlocuit cu un Samsung X 660, cumparat la liber de la Altex – care isi face datoria si in prezent cu abonamentul de la Vodafone. Anul trecut mi-am facut si un abonament de 6 euro, foarte cunoscut, la Cosmote si am cumparat si un Samsung SGH X 590. Mi-a placut foarte mult telefonul, are un design super reusit ( in opinia mea). 
              Am mai primit de la Rcs&Rds, un telefon gratuit pe care nu il folosesc un Huawei 3G dar care nu stie nimic. Samsung X 590 o sa il las sotiei mele al carei Nokia 6610 – bateria lui aproape ca a picat, dupa 4 ani. Acum doresc sa imi cumpar un LG KP 500 Cookie. Lunea viitoare astept cu nerabdare sa il butonez.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.