Smartphone

Am pornit chestionarele de final de 2013. Primul a fost cel legat de tabletele pe care le apreciați cel mai mult din ce s-a lansat pe anul în curs. Există un interes cel puțin la fel de mare și în ce privește telefoanele mobile.

Și aici am ținut cont de disponibilitatea pe plan local, telefoane lansate pe parcursul lui 2013, modele care să ofere o experiență de top sau un raport excelent între preț și specificații (Lumia 520, Orange Yumo etc).

Sunt multe telefoane de top. Lista scurtă a celor care le văd favorite: iPhone 5S, Samsung GALAXY Note 3, LG G2, LG Nexus 5. Putem avea suprize. Votul se încheie pe 22 decembrie.

Aștept voturile voastre cu maxim interes:

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.