Retelistica

Telekom are probleme importante cu rețeaua de telefonie mobilă. Problemele sunt la nivel național în sudul României (am primit mesaje pentru București și Olt, pot să certific și personal pentru sudul județului Dâmbovița). 

Au publicat un status pe pagina de Facebook și în puțin peste 3 ore s-au strâns peste 2000 de comentarii. Asta arată că avem o problemă serioasă ce afectează un areal larg, problema persistată de peste jumătate de zi.

Presupun că nu vor oferi detalii concrete pe subiect. Rămâne de văzut dacă vor rezolva până în această seară sau ajunge a fi o problemă de mai mare durată. Dacă aveți feedback pe această temă nu ezitați să ne spuneți în rubrica de comentarii.

Știți că potrivit contractului, în momentul în care operatorul nu livrează serviciul de telefonie mobilă către client, perioada respectivă trebuie scăzută din valoarea lunară a abonamentului.

Categorii: retelistica
Tag-uri: Telekom

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.