Televizoare

Sony a organizat un eveniment de presă ce a precedat debutul oficial pe meleagurile autohtone pentru televizoarele BRAVIA cu Android TV. 

În oferta eMAG sunt deja 4 televizoare Sony BRAVIA cu software-ul conceput de către Google.

1. Sony BRAVIA de 108 cm cu rezoluție Full HD și Android TV – 3199 lei;

2. Sony BRAVIA de 126 cm cu rezoluție Full HD și Android TV – 4099 lei;

3. Sony BRAVIA de 108 cm cu rezoluție Ultra HD și Android TV – 4999 lei;

4. Sony BRAVIA de 126 cm cu rezoluție Ultra HD și Android TV – 5999 lei.

Câteva elemente legate de televizoarele Sony BRAVIA cu Android TV:

– cel mai subțire televizor cu panel LCD – 4.9 mm în unghiul cel mai mic;

– procesor 4K X1 pentru redarea cât mai bună a fișierelor în format 4K;

– Android TV sub customizarea Sony cu interfața denumită One-flick Entertainment ce promite un plus de intuitivitate pentru utilizator;

– design supra-numit Floating Style cu margini înguste, transformă televizorul într-un tablou, cu ghilimelele de rigoare;

– întreaga gama este formată din 13 modele 4K cu diagonală cuprinsă între 43 – 85 inch și 16 modele cu rezoluție Full HD și diagonală prinsă între 32 și 65 inch. 21 din cele 29 de modele folosește Android TV în rol de platformă software.

Declarație oficială:

“Noua gamă BRAVIA duce mai departe calitatea imaginii, sunetul clar și design-ul inconfundabil pe care oamenii le așteaptă de la televizoarele Sony. Acum aducem și cea mai flexibilă interfață smart în acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de conținut în continuă expansiune. Ne așteptăm ca noile televizoare să atragă chiar și utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cât de ușor este să interacționeze cu platforma Sony Android TV,” a declarat Lucian Rădulescu, Branch Manager Sony România și Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.