LG televizoare cu Google Stadia integrat Televizoare

LG a anuțat în cadrul CES 2021 că va fi primul producător ce va oferi Google Stadia direct integrat în televizoarele sale. Serviciul de cloud gaming va deveni disponibil pe ultimle televizoare cu webOS din a doua jumătate a anului curent. Astfel, după ce Stadia vine pe Google TV, LG va fi primul producător de televizoare care acceptă în mod nativ Stadia prin webOS.

Nu au fost menționate excat ce modele vor primi suport, singurele indicii fac referire la ”televizoarele LG OLED perfecte pentru gaming, noile televizoare LED LG QNED Mini (cu tehnologia de culoare Quantum NanoCell și mini LED backlighting) și televizoarele LG NanoCell actualizate…”. Cu siguranță că atunci când lista cu modelele ce vor implementa Google Stadia va fi stabilită de către LG, vom primi o comunicare oficială.

LG plănuiește să lanseze noul serviciu în a doua jumătate a anului 2021 pe smart TV-urile LG ca aplicație descărcabilă din LG Content Store în țările în care Stadia este disponibil, unde sunt deja disponibile peste 130 de jocuri. Utilizatorii televizoarelor LG compatibile vor putea astfel să joace pe televizoarele LG titluri Stadia precum Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla și Watch Dogs:Legion cu doar un controler Stadia, fără să fie necesare alte device-uri sau descărcarea de jocuri suplimentare.

Parteneriatul cu Stadia pentru televizoarele LG este angajamentul nostru față de clienți, pentru că gaming-ul este o caracteristică din ce în ce mai așteptată de utilizatorii de televizoare LG”, a spus Lee Sang-woo, senior vice president of corporate business strategy al LG Electronics Home Entertainment. „Stadia schimbă modul în care oamenii își accesează jocurile preferate și oferind compatibilitate webOS, ne luăm un angajament timpuriu față de platformă.”

Cei ce vor să afle mai multe informații despre toate produsele pe care LG le prezintă în cadrul CES 2021 pot vizita standul lor virtual.