Televizoare

Dacă doriți să citiți cele mai amuzante recenzii ale unui produs din online-ul românesc trebuie să accesați linkul eMAG pentru televizorul Sony 100ZD9. 

Prețul lui Sony Bravia 100ZD9 este de 319.999 lei / aprox. 71.000 de euro. Nici nu pot să-mi imaginez ce comision aș înregistra dacă s-ar face o comandă pe baza linkului de mai sus. Cu siguranță aș putea pleca într-un mini-concediu.

Nu cred că are rost să detaliez ce specificații integrează, parcurgeți review-urile făcute și o să aveți de ce să zâmbiți în prag de seară. Acum câteva zile aș fi putut să-l văd la lucru în sediul Sony România, dar programul nu mi-a permis să ajung.

Cel mai scump model are ecran de 253 cm, cel de 189 cm se oprește la 35.999 lei, iar cel de 164 cm la 22.999 lei. Observați și diferența de preț de la 75 inch la 100 inch. Mi-ar fi util pe post de monitor la școală, dar cred că ar trebui ca primăria să angajeze un paznic care să-l păzească strașnic.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.