Tema Android N pentru Huawei EMUI 3.1 si 4.0 Software

Dezvoltatorul XDA perzan07 a creat o temă pentru Huawei EMUI 3.1 și EMUI 4.0 ce aduce elementele grafice regăsite în Android N Developer Preview pe orice terminal Huawei. Deși tema a fost publicată undeva la sfârșitul lunii Martie, prima versiune includea destul de multe buguri grafice și chiar unele funcționale. Însă acum, cu ajutorul membrilor XDA, perzan07 a adus tema la un stadiu matur.

Tema, ce este denumită simplu Android N, îți oferă posibilitatea de a aduce cea mai recentă interfață grafică Android stock pe orice terminal Huawei ce rulează interfața proprie EMUI, versiunile 3.1 sau 4.0. Astfel te vei putea bucura de designul Android N în meniurile stock, cum ar fi cel de Settings (Setări), în meniul Quick Settings și notificările de tip pop-up, pe ecranul de blocare (lockscreen) și chiar în unele aplicații stock precum cele de apeluri, mesaje, browser sau contacte.

Tema Android N pentru Huawei EMUI 3.1 si 4.0

perzan07 a inclus în această temă inclusiv icoanele (icons) standard Android pentru aplicațiile preinstalate, sunetele pentru alarme și notificări cât și imaginile de fundal pentru ecranul principal și cel de blocare.

Android N pentru EMUI 3.1 și 4.0 poate fi descarcată, în funcție de versiunea de care ai nevoie, folosind unul din linkurile de mai jos:

  • Android N pentru EMUI 3.1link
  • Android N pentru EMUI 4.0link

Deși am publicat direct linkurile către fișierele necesare, îți recomand să verifici și threadul oficial pentru ultimele versiuni disponibile. Tot aici îi vei putea mulțumi dezvoltatorului pentru munca depusă.

Tema Android N pentru Huawei EMUI 3.1 si 4.0

Fișierul descărcat se află în formatul .HWT, fișier ce va trebui să îl transferi în folderul HWThemes din memoria internă a telefonului tău. Acum deschide aplicația Themes, aplică tema Android N și repornește terminalul. Iar pentru dezinstalare tot ce trebuie să faci este să ștergi fișierul .HWT.

Android N ocupă aproximativ 24 MB în varianta pentru EMUI 3.1 și 23 MB pentru EMUI 4.0.

Tag-uri: Android NEMUI
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.