In urma cu cateva zile am dat peste niste poze interesante. Un iPhone…sau mai bine zis, doar o carcasa a unui iPhone care contine doar un simplu sistem care afiseaza pe ecran marul Apple. Pretextul folosit de vanzatori pentru faptul ca telefonul nu porneste ar fi ca bateria este epuizata si tocmai de aceea mai afiseaza doar marul. Nu stiu cati au luat plasa prin aceasta metoda (folosita in Rusia) … cert este ca nu prebuie sa va lasati pacaliti de un pret “bomba” crezand ca faceti afacere vietii, va alegeti cu o carcasa de iPhone si atat.

(EnglishRussia via bebe)

Lasand smecheriile de 2 bani deoparte (pot fi totusi evitate cu putin simt), sa trecem si le chestiuni si fraude mai serioase. Persoane care vand iPhone 3G-uri ca fiind deblocate din fabrica insa care sunt modificate hardware, au adaptoare sim in interior, fara modificari vizibile. Acestia vand telefoanele cu un pret mult mai mare ca cele codate in retea. Cu ce te alegi insa? Cu un iPhone desfacut si modificat hardware caruia nu ii poti face update si care doar printr-o minune te tine mai mult de o luna.

Nu va bazati pe fatul ca telefonul este in tipla si fara amprente, nu aveti incredere in vanzatori si nu cumparati un device inainte de a testa tot ce se poate testa.

Metoda a fost descoperita in India … cum mintea Romanilor este mult mai bogata in imaginatie ca a multora, probabil si pe la noi umbla astfel de metode.

Ramanem oare doar cu varianta unui iPhone cumparat de la Orange?

(ipsf)

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.