Telefoane Mobile

Vă mai aduceţi aminte de acea perioadă de acum 3-4 ani când producătorii B-list încercau să convingă utilizatorii de calitatea telefoanelor lor prin diverse teste mai mult sau mai puţin ciudate. Dacă nu le mai ştiţi, găsiţi în acest articol un top 5 de prin 2016.

Chiar dacă în ultima perioadă aceste teste bizare au dispărut sau cel puţin nu au mai fost aşa intens mediatizate, iată că din când în când chinezilor le mai trece câte-o trăsnaie prin cap. Cei de la iQOO (brand secundar Vivo ce comercializează în special smartphone-uri rezistente) au vrut să dovedească că noul lor telefon iQOO 3 5G este dur, foarte dur.

Au decis astfel să folosească device-ul pe post de plăcuţă de frână. Au ales un BMW 530Li, au desfăcut ansamblul de frânare de la o roată şi au înlocuit plăcuţele de frână cu două iQOO 3 5G. Maşina a fost rulată pe un circuit de curse la o viteză maximă de 50 km / h, iar în momentul frânării s-a oprit fără probleme.

Cele două telefoane folosite pe post de plăcuţe de frână au ieşit puţin şifonate, însă erau încă funcţionale.

Eu încă mă mir că la descrierea device-urilor nu sunt trecute şi recomandări legate de alte întrebuinţări: piese de schimb auto, butelie la aragaz sau ştiu eu ce altă prostie.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.