Software

Veste bună pentru cei ce și-au cumpărat Huawei P9 și doresc să testeze varianta beta a Android 7.0 Nougat. Mai multe detalii am găsit pe pagina de facebook a Huawei România. 

Observ că fiecare producător de smartphone-uri Android preferă să treacă noul software printr-o procedură de beta public înainte de OTA-ul final. Asta și pentru a face o repetiție cu public, spre a rezolva diverse bug-uri, a descoperi elemente ce le-au scăpat la dezvoltarea internă etc.

Huawei P9 a atins borna a 9 milioane unități, din care 3 milioane exemplare în ultimele 2 luni. Până la sfârșitul lui 2016 o să treacă de borna a 10 milioane, milestone important pentru Huawei. Cred că este cel mai de succes dispozitiv al lor, pe nișa premium.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.