Software

Veste bună pentru cei ce și-au cumpărat Huawei P9 și doresc să testeze varianta beta a Android 7.0 Nougat. Mai multe detalii am găsit pe pagina de facebook a Huawei România. 

Observ că fiecare producător de smartphone-uri Android preferă să treacă noul software printr-o procedură de beta public înainte de OTA-ul final. Asta și pentru a face o repetiție cu public, spre a rezolva diverse bug-uri, a descoperi elemente ce le-au scăpat la dezvoltarea internă etc.

Huawei P9 a atins borna a 9 milioane unități, din care 3 milioane exemplare în ultimele 2 luni. Până la sfârșitul lui 2016 o să treacă de borna a 10 milioane, milestone important pentru Huawei. Cred că este cel mai de succes dispozitiv al lor, pe nișa premium.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.