Apple

Un nou joc pentru iPhone şi iPad face furori în AppStore: Bustin Jieber. Destinat tuturor celor care îl urăsc pe megapopularul star adolescentin, jocul e puţin cam măcăbrel, presupunând strivirea capului acestuia.

Totuşi, sunt puţini cei care ştiu că programatorul care a realizat acest joc este un adolescent mai tânăr decât Bieber, şi anume Thomas Suarez. La doar 12 ani tânărul din Manhattan Beach a creat deja mai multe aplicaţii ce se vând bine în App Store, începând cu un fel de horoscop, Earth Fortune, lansat la sfârşitul anului trecut. A fost necunoscut până săptămâna trecută, când a invitat să susţină un discurs unor elevi de liceu, în cadrul proiectului “Învățare Transformativă”. “Copilul” spune că a fost inspirat de Steve Jobs şi a iniţiat un fan-club Apple în şcoala sa.

Înainte de SDK şi XCODE, Suarez s-a jucat o vreme cu Phyton, C şi Java iar acum îi învaţă pe alţii programare, acesta fiind şi obiectivul principal al fan-club-ului Apple, pe lângă alte activităţi printre care lucrul la aplicaţii educative ce vor fi distribuite şcolilor districtuale gratuit şi vândute restului omenirii.

Urmând îndeaproape modelul lui Jobs, Suarez a fondat o companie nu aşa sonoră ca Apple – CAROTCORP (sună cam ciudat, așa) dar care, ținând cont de ce vitamine prezintă “măduva”, are un potențial uriaș.

În video-ul de mai jos îl puteți vedea pe Suarez în plină acțiune.

Sursa: The Next Web