Software

Microsoft a organizat finala mondială a Office Specialist World Championship 2017 în Anaheim, California. Tiberiu Danciu este elev al Colegiului Grigore Moisil din București a obținut titlul de campion mondial în fața a elevi și studenți din întreaga lume. 

A concurat la categoria Word 2013 și pe lângă trofeul competiției a ridicat un premiu de 7000 dolari și o consolă Xbox One. Au participat 167 de tineri din 62 de țări, cu vârste cuprinse între 13 și 22 ani. Ediția din 2017 a atras atenția 1.100.000 de candidați din 140 de țări.

În etapa națională, Tiberiu Danciu a strâns 1000 din 1000 de puncte și un timp de 11 minute și 36 secunde, dintr-un total de 60 minute avute la dispoziție.

Experiența competiției a fost și va fi ceva de neuitat. Am trăit un șoc grozav atunci când mi-am văzut numele și țara pe ecrane. În momentul acela credeam că visez. Mulțumesc organizatorilor care la finala națională au dat dovadă de o organizare exemplară, făcându-ne să avem o zi minunată la sediul Microsoft România, iar la etapa finală a competiției au depășit orice așteptări. Am avut parte de oameni grozavi, modele de viață, dar și de distracție și relaxare. Mi-am făcut prieteni din Maroc, SUA, Mexic, Canada, China, Coreea, Malaezia, Bulgaria, Noua Zeelandă și mulți alții. Numai enumerând atâtea țări cred că vă dați seama că am fost mulți participanți. Fiecare dintre participanți este un om minunat, cu abilități deosebite, deci și competiția a fost incredibil de strânsă. Cred că putem vorbi de diferențe de ordin olimpic,” a declarat Tiberiu Danciu.

Felicitări Tiberiu și mult succes în continuare!

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.