Software

TikTok este platforma socială cu cea mai rapidă ascensiune din ultimii ani, aceasta ajungând una dintre reţelele de socializare favorite ale tinerilor. Conform reprezentanţilor TikTok, 59% dintre utilizatorii globali ai platformei au sub 24 de ani.

În urmă cu doar câteva ore TikTok a anunţat oficial că a depăşit bariera de 1 miliard de utilizatori activi. Un utilizator activ este acela care intră constant cel puţin o dată pe lună.

„Din Singapore, São Paolo, Stockholm sau Seattle, TikTok îi sărbătorește pe creatorii care inspiră, pe artiștii care lansează albume de succes, brandurile care îi ajută pe oameni să descopere produse pe care le iubesc, comunitățile care ne inspiră și oamenii care ne fac să râdem și să dansăm. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie”, se arată se arată într-un comunicat al companiei.

Pentru cei care nu ştiu, TikTok este o aplicaţie ce permite utilizatorului să facă filmuleţe scurte de maxim 180 de secunde  în care creativitatea nu are limite. Există o grămadă de instrumente ajutătoare puse la dispoziţie direct în platformă, iar uşurinţa în folosire a contat enorm în dezvoltarea sa ulterioară.

@tiktok

✨ 1 billion✨ people on TikTok! Thank you to our global community 🎉

♬ original sound – TikTok

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.