Software

Reprezentanţii TikTok au anunţat săptămâna aceasta o veste mult aşteptată de utilizatorii reţelei: creşterea limitei de timp a filmuleţelor.

Dacă până acum nu puteai posta un clip mai lung de 1 minut, în zilele următoare vei putea încărca filmuleţe cu o lungime de maxim 3 minute. Actualizarea va fi implementată treptat, tocmai de aceea în anumite regiuni unii utilizatori pot face deja acest lucru, în altele nu.

Creşterea limitei de timp a fost implementată la solicitarea comunităţii pentru a oferi mai multă libertate creatorilor de conţinut, însă ajută şi compania prin integrarea mai uşoară a reclamelor, permiţând astfel creşterea veniturilor.

TikTok anunţa în primăvara acestui an că are peste 732 milioane de utilizatori activi zilnic, iar estimările actuale indică depăşirea a 800 milioane utilizatori activi zilnic. La nivel de activitate periodică (săptămânală, lunară etc.) se pare că reţeaua de socializare a depăşit deja 1.1 miliarde utilizatori la nivel global.

Sursa: techcrunch.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.