Apple

Pentru angajații Apple, Sărbătoarea Recunoștinței de anul acesta va fi una mai specială. Tim Cook și-a manifestat aprecierea față de angajații Apple oferindu-le o săptămână liberă. Această săptămână nu se va încadra în categoria „concediu fără plată”, ci vor fi plătite toate zilele. Vânzătorii din magazinele Apple nu vor putea beneficia de zilele libere exact pe perioada sărbătorii, datorită naturii slujbei lor, dar vor putea să le folosească pe parcursul anului.

În mesajul său, adresat angajaților, Tim Cook a spus:

„Apple are încă un an plin de succes, datorită efortului fiecăruia dintre voi. Dedicarea și interesul vostru în a crea cele mai bune produse din lume sunt ceea ce fac din Apple un loc așa de incredibil. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru Apple și sper să vă bucurați de zilele libere.”

Ne plac directorii care își tratează angajații cu respect și apreciere.

Sursă: Mac rumors

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.