Atat de pretios si atat de putin. Traim intr-o societate a vitezei in care nu mai avem timp pentru noi si pentru ceilalti. Discutam cu mai multi prieteni cat de repede a trecut si anul 2008 si 2009 este preconizat a fi un an mai greu cu si mai multe probleme. As putea incheia cu dictonul: Live is to short! 
            Am inteles ca la inceputul anului 2009 a fsot votata o lege-ordonanta, habar nu am, prin care avem mai multe sarbatori legale – au fost adaugate Rusaliile si Sfanta Maria de pe 15 august. Stiam ca in Romania, oricum, aveam mai putine sarbatori legale ca in vestul Europei. Este o masura pozitiva. Mai are romanul-bucuresteanul timp sa plece la munte sau la mare intr-un numar tot mai crescut.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.