Telefoane Mobile

Brandul Alcatel este deținut de către compania chineză TLC. Au modele vândute prin Europa sub Alcatel, iar în China merg și pe TLC, deși diferențele hardware sau de design nu există. Este politica lor.

Se spune că ar avea în pregătire un super-smartphone. Numele de cod sub care se află în acest moment – TLC / Alcatel N3. Este văzut ca un posibil succesor al lui Alcatel Idol X.

Informațiile ajunse pe web converg spre un smartphone de 5.7 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, procesor MediaTek quad-core sau există posibilitatea de a merge pe CPU-ul MediaTek octo-core, 2 GB memorie RAM, display ce dă impresia de edge-to-edge cu muchiile subțiri. Aveți o randare a device-ului în imaginea de mai sus.

Presupun că lansarea se va lăsa așteptată și va intra oficial pe piață prin 2014, puțin probabil să fie importat și pe plan local, deși unele telefoane Alcatel ajung și în oferta operatorilor telecom (Orange ar fi un exemplu).

Sursa: GizChina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.