Arhiva

Dacă acum jumătate de an vă vorbeam despre cele mai haioase gadgeturi existente în lume, astăzi m-am gândit să vă prezint câteva gadgeturi haioase disponibile în România, preţurile lor, utilitatea lor şi desigur magazinul de unde le puteţi cumpăra.

Locul 10 – Mini acvariu USB

Acest Mini acvariu USB dispune de 2 peştişori din plastic care atunci când conectezi gadgetul la un USB încep să se mişte. Se spune că acest gadget este destul de relaxant. Îl puteţi găsi la un preţ de 30 RON.

Locul 9 – Ceas invers

Eşti la muncă şi abia aştepţi să treacă timpul ca să pleci acasă? Ce ai zice de un ceas care se mişcă invers, antiorar? Ar fi ca şi cum timpul s-ar întoarce „înapoi”. Totuşi, acest ceas funcţionează foarte bine, arătând excelent ora exactă, însă invers. Îl puteţi găsi la un preţ de 76 RON în culorile albastru şi roşu.

Locul 8 – Ceas deşteptător „Dansatoare la bară”

Acest ceas îţi oferă cea mai relaxantă trezire de dimineaţă. La ora stabilită, dansatoarea evoluează pe scena ei acompaniată de un fond muzical adecvat. Să nu încercaţi să îi strecuraţi bani în lenjerie deoarece este o fată serioasă. Ceasul prezintă ora afişată cu cristale lichide, alarmă multi-funcţională şi joc de lumini cu Led-uri colorate. Îl puteţi comanda la un preţ de 124,99 RON.

Locul 7 – Hamster USB

Îţi plac animalele de companie, dar nu le suporţi în casă? Iată că există soluţii şi pentru tine: noul Hamster USB. Acest micuţ hamster aleargă în cuşcă în funcţie de viteza cu care tastaţi la calculator. Îl puteţi găsi la un preţ de 119,99 RON.

Locul 6 – Mouse Broscuţă

Acest mouse este cadoul ideal pentru cei mici, dar şi pentru cei care au simţul umorului dezvoltat. Îl puteţi găsi la un preţ de 45 RON.

Locul 5 – Mini aspirator USB

Pe cât de mic, pe atât este de util în spaţii mici şi greu accesibile. Acest mini aspirator este ideal pentru curăţatul calculatorului de praf şi costă doar 15,99 RON.

Locul 4 – Dovleac răcitor de sticle

Dacă eşti la mare, la munte, la pescuit, la grătar etc. şi vechea ta ladă frigorifică nu îţi mai place, acest dovleac este soluţia pentru a-ţi ţine băutura rece. Acest dovleac poate fi achziţionat pentru un preţ de 64,25 RON.

Locul 3 – Tastatură flexibilă luminată

Este o tastatură flexibilă de culoare albă care luminează la comandă în toată masa ei într-o nuanţă de albastru, iar când e întuneric aceasta străluceşte în toată splendoarea ei. Preţul acestei tastaturi „licurici” este de doar  99,99 RON.

Locul 2 – Felinar cu radio

Este un felinar care nu te lasă să te plictiseşti, mai ales dacă faci călătorii lungi. Pe lângă lumina pe care o emană cu ajutorul celor 3 Led-uri, poţi asculta şi postul preferat de radio. Acest felinar îl găsiţi la un preţ de 15,99 RON.

Locul 1 – Mini Frigider USB

Din punctul meu de vedere acesta este cel mai haios şi cel mai util gadget disponibil la ora actuală pe piaţa din România. Acest mini frigider este extrem de util, mai ales în aceste timpuri când temperatura ajunge şi până la 40 de grade. Este excelent pentru cutii de 0,33 l, cutii de suc şi cutii de bere. Preţul acestui gadget este de 89 RON.

 

Din păcate oferta de gadgeturi haioase în România este destul de săracă. Sperăm poate pe viitor că vor mai fi aduse şi alte gadgeturi, care să diversifice mai mult oferta actuală.