Black Friday s-a desfășurat pe 11 noiembrie la eMAG, dar o parte din produsele listate au intrat într-o nouă promoție denumită Crazy Sale.

Unele produse au fix același preț ca de Black Friday, altele sunt cu puțin mai scumpe față de vineri. Am compilat o listă cu produse pe care le consider a fi la preț bun. Le-am verificat pe un site cu istoric al prețurilor și sunt la cel mai bun cost sau în imediata apropiere.

1. Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop2 Lite  👈🖱️

Are funcție de aspirare și spălare în mod simultan. Este îngust și intră pe sub mobilă unde alte modele cu sistem LiDar în partea superioară nu reușesc să treacă. Are 3 moduri de curățare: măturare, mop și măturare + mop. Rezervorul de apă are 270 ml, iar coșul de gunoi încorporat are 450 ml.

2. Aspirator vertical Roidmi S2 👈🖱️

Un aspect la care înainte nu țineam cont la aspirartoare verticale înainte să fi folosit este LED-ul din partea frontală. Chiar te ajută să vezi pe unde ai făcut sau nu curat, în contextul în care ai spații mai întunecate prin locuință. Așa reușești să faci curățenie mai bine.

Are autonomie de până la 60 minute în modul Eco, 40 de minute în modul Standard și 10 minute în modul Maxim. Are recipient de praf de 400ml și se încarcă wireless. Are senzor automat de lumină.

3. Mașină de spălat rufe cu uscător de la Haier 👈🖱️

Având și funcția de uscător te scapă de grija unui alt aparat în casă. Are capacitate de 8kg pentru spălare și 5 kg pentru uscare. Sunt 14 programe de spălare ce acoperă diferite țesături, intervale de timp, grad de murdărire etc.

Are funcție de auto cântărire și în funcție de asta își ajustează automat durata ciclului de spălare. Smart Detecting monitorizează duritatea apei, iar smart dual spray elimină restul de deterginți sau eventualele scame de pe garnitura și geamul tamburului înainte de începerea procesului de spălare. Sunt mai multe opțiuni de uscare.

4. Desktop PC Acer Nitro N50-640 cu Intel Core i5-12400 și NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 12 GB GDDR6 👈🖱️

Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 12 GB GDDR6 alocați, rețea gigabit + Wi-Fi ax 2×2, procesorul Intel Core i5-12400 de tip hexa-core cu 6 nuclee și 12 fire de execuție, rulează la 2.5 GHz și cu Turbo Boost ajunge la 4.4 GHz – dezvoltat într-un proces de litografiere pe 10nm.

5. Notebook gaming Lenovo IdeaPad 3 cu Intel Core i5-12450H și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 de 6GB 👈🖱️

L-am recomandat și de Black Friday. Este unul dintre puținele notebook-uri cu NVIDIA RTX 3060 și preț de sub 5000 lei. Display-ul IPS are rată de refresh la 120Hz, suportă până la 32 GB memorie RAM de tip DDR4, conectivitate asigurată de 1 x HDMI 2.0, 2 x USB 3.2 Type-A, 1 x USB 3.2 Type-C Gen2, rețea gigabit și Wi-Fi ax de tip 2×2, bluetooth 5.1, difuzoare stereo + microfoane duale.

Integrează procesorul Intel Core i5-12450H de tip octa-core la 3.3 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.4 GHz și a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 10nm.

6. Televizor LG OLED de 195 cm 👈🖱️

Face parte din gama OLED LG pe 2021 și este pentru prima dată când a intrat sub pragul a 10.000 de lei. Este un OLED pe diagonală mare – 195 cm. Are certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet, 4 x HDMI 2.1 și compatiblitate cu NVIDIA G-Sync, rată de refresh la 100Hz. Este una dintre cele mai inspirate alegeri pe smart TV-urile cu diagonală mare.

7. Samsung Galaxy Watch 4 de 44mm 👈🖱️

Am mai spus că l-am prins pe la 630 – 640 lei cu un voucher de reducere. Era un preț bun pentru că era modelul cu LTE. Inițial, am crezut că modelul de mai este este fix la fel, cu LTE, dar este doar varianta bluetooth. Este un preț ok-ish, dacă-mi permiteți folosirea unui astfel de termen.

8. Boxă inteligentă Google Nest Hub 2 👈🖱️

A fost cu 10 lei mai ieftin de Black Friday, dar și acum găsiți Nest Hub 2 sub 300 lei. Folosesc modelul din prima generație și sunt mulțumit. La modelul de mai sus au reușit să aducă un sunet mai puternic și câteva funcții în plus (monitorizează somnul, spre exemplu).

9. Încărcător wireless Samsung Duo 👈🖱️

Nu are încărcător în pachet. Poți încărca telefonul și căștile sau smartwatch-ul în același timp.

10. Prelungitor smart Gosund 👈🖱️

Este unul dintre puținele prelungitoare smart din piață. Îl poți controla vocal prin Google Assistant sau Amazon Alexa. De Black Friday în 2021 a fost cu câțiva lei mai ieftin față de cât îl găsiți acum.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.