Am făcut o listă cu 10 oferte eMAG pe care sper să le considerați interesante, iar prin listă a intrat și un manometru Goodyear, excelent pentru cei ce vor să verifice presiunea în anvelope (înainte de un drum mai lung, spre exemplu).

1. Căști gaming cu microfon și recenzii bune 👈🖱️

 

🔺Nota 4.54 din 26 de review-uri

Sunt dovada că nu trebuie să plătești o sumă mare de bani pentru o pereche de căști care să-și facă treabă, pentru că suntem în categoria entry. Cablul are lungimea de 2 metri, iar difuzoarele sunt de 50 mm.

2. Dronă DJI cu smart controller 👈🖱️

🔺Tot pachetul de mai sus la 3499 lei

Este pe lista mea de achiziții, deși știu dinainte că vor fi maxim 3 – 4 situații pe an în care aș folosi un produs de genul. De obicei era în jurul a 4000 – 4100 lei, iar acum întreg combo-ul de produse a fost adus la 3499 lei.

3. Joc Catan 👈🖱️

🔺Prin codul familie se obține o reducere de 10%

Am impresia că la cei sub 40 ani, Catan este cum era șahul și jocul de table la cei peste 40 ani. Nicio casă fără Catan, dar cei ce nu l-au încercat vă spun dinainte că vi-l recomand. Am pierdut seri întregi jucând Catan și mi-a plăcut.

4. Manometru Goodyear 👈🖱️

🔺A strâns 4.78 din 40 de review-uri

Observați ce marcă de automoobil a ales ales Goodyear spre a reliefa acest produs? Mă rog. nu știu dacă sunt chiar cei de la Goodyear pentru că le-a scăpat un aspect important. Vă las pe voi să-l descoperiți.

5. Mănuși termorezistente 👈🖱️

🔺Perfecte pentru cei ce stau mult timp la grătar în această perioadă a anului

Și aici a contat mult nota bună din partea celor ce le-au cumpărat: 4.86 din 43 de review-uri. Au livrare gratuită la easybox pentru cei cu abonament Genius.

6. Mașină cu telecomandă 👈🖱️

🔺Perfectă pentru a fi făcută cadou către un junior

Majoritatea produselor de acest fel și din această categorie de preț au parte de recenzii negative sau cel mult strâng 3 – 3.5. Aici aș spune că avem o excepție de la regulă – 4.98 din 82 de evaluări. A obținut aproape nota perfectă din zeci și zeci de clienți ce au cumpărat jucăria.

7. Monitor pentru supraveghere bebeluș 👈🖱️

🔺4.42 din 577 de review-uri

Ecranul este de 3.2 inci cu rezoluție de 320 x 240 pixeli. Deja asta mi-a adus aminte de telefoanele mobile despre care scriam prin 2009 – 2010, aveau puțin mai mult, dar în zona asta. Sunt incluse și 8 cântece de leagăn, Night Vision, senzor de temperatură etc.

8. Set creație roboți cu panou solar 👈🖱️

🔺Jucărie cu adevărat ingenioasă

Mi se pare că se adresează celor ce doresc să-și transforme copilul în programator. Sunt 13 variații de roboți ce pot fi făcute din această jucărie, iar alimentarea se face cu…, energie solară. Aveți grijă cu panoul, să nu fie pus pe vreun teren agricol că iese mare scandal.

9. Set de tip 2-în-1 – șah și accesorii pentru vin 👈🖱️

🔺Dacă nu nimeriți cu unul dintre ele, al doilea ar trebui să meargă la fix

Până și aici s-au strâns câteva evaluări: 4.91 din 11 review-uri. Este cel mai bun preț din ce-mi afișează extensia cu istoric. Cutia este făcută din lemn ce imită cireșul ca și culoare, iar în pachet pe lângă cele 32 de piese pentru șah se află termometru, dop, tirbușon, tăietor folie, două dispozitive de turnat.

10. Televizor TCL cu panel QLED, rată de refresh la 100Hz, diagonală de 138 cm și garanție de 5 ani 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai accesibile QLED-uri din piața de smart TV-uri pe sfârșit de 2023

De Black Friday a fost la un preț cu adevărat excelent, acum aș spune că avem o poziționare corectă și nimic mai mult. Pentru suma plătită mai că nu poți obține mai multe de la concurență.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.