eMAG aniversează 22 ani și în perioada 5 – 7 decembrie aș putea spune că avem un fel de mini Black Friday (multe produse sunt aduse la un preț apropiat de cel practicat de Black Friday, cel puțin tangențial).

1. ASUS VivoBook Go cu display OLED 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu display OLED pe sfârșit de 2023

Nu este așa o mare reducere, dar îl descoperiți la un preț mai apropiat de cel mai bun cost din istoricul său. Unul dintre punctele sale PRO aș spune că este display-ul OLED de 15.6 inci cu luminozitate de până la 600 nits. Folosește memorie RAM de tip DDR5, iar cei 512 GB sunt suficienți pentru un astfel de notebook.

Bateria de 50Wh se încarcă la 65W, iar procesor AMD Ryzen 7320U este de tip quad-core și urcă la maxim 4.1 GHz.

Reducerea de 15% se activează prin codul emag22ani.

2. Espressor automat Philips cu nota 4.73 din 316 review-uri 👈🖱️

🔺Notă foarte bună obținută din sute de evaluări = alegere la siguranță pe zona de espressoare automate

Nu uitați să activați reducere de 20% prin emag22ani. Sunt 8 băuturi pe care le prepară: espresso, cappucino, latte macchiato, caffe latte, ristretto etc.

🔺Philips are unele dintre cele mai apreciate espressoare din piață, iar un aspect important este că veți găsi mereu și accesorii pentru întreținere

3. Frigider side-by-side Beko 👈🖱️

🔺Suficient de încăpător pentru sărbătorile ce se anunță la orizont

Reducerea obținută este de 15% prin emag22ani. De fapt, acest cod este la orice produs, iar dacă se întâmplă să fie altul, voi specifica. Beko este un jucător important în piața de frigidere la nivel local, iar side-by-side-urile am văzut că prind din ce în ce mai bine. Avem atât de multe cumpărături încât un frigider convențional mai că nu face față. Cred că aici mai bine aș fi inclus o ladă frigorifică pentru marea sacrificare ce începe din acest weekend.

4. Scaun Kring Mesh 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai recenzat scaun de pe eMAG

A strâns aproape 2000 de review-uri… Reducere este de 30% prin codul menționat. Așa se duce spre prețul cumva normal.

5. Set cu 2 periuțe Oral-B 👈🖱️

🔺Reducere de 25% prin emag22ani

Oral-B presupun că a ajuns în poziția de lider la nivel național pe piața de periuțe electrice. Asta și pentru că îi găsești ca preț de la 60 – 70 lei. Mai sus găsiți un set cu nota 4.50 din 221 de review-uri. Nu uitați să activați reducerea de 25%.

6. Soundbar TCL de tip 3.1 și 240W 👈🖱️

🔺TCL și-a propus să aibă un cuvânt de spus și pe piața de soundbar-uri

Sunt puține recenzii, dar la 4.83 aș spune că avem auspicii pozitive. Avem un subwoofer de 240W pe formatul 3.1, bluetooth 5.3, Wi-Fi și USB, HDMI ARC și certificare Dolby Audio. Nu uitați de cod și reducerea de 15% prin emag22ani.

7. Stație de încărcare de 22kW 👈🖱️

🔺Reducere de 10% pentru o stație de încărcare trifazică de 22kW

Este vândută direct de către eMAG și ar trebui să fie suficientă pentru orice utilizator casnic, să zic așa.

8. Televizor Samsung de 138 cm 👈🖱️

🔺10% reducere cu emag22ani

Este unul dintre cele mai vândute smart TV-uri Samsung din țara noastră. Mă refer la modelele din gama 2023. Crystal UHD îl putem considera un fel de entry pe piața de smart TV-uri de la compania sud-coreeană.

9. Uscător de rufe Samsung cu Wi-Fi 👈🖱️

🔺Are și pompă de căldură & o sumă de tehnologii ce-l fac cu adevărat util în orice locuință

Se adresează celor ce doresc un produs din categoria premium, iar Wi-Fi-ul a ajuns până și aici. Samsung are un întreg ecosistem de produse de la smartphone-uri și ceasuri smart, până la uscătoare și televizoare ce pot avea rolul de hub central.

10. Motorola Edge 40 👈🖱️

În opinia mea era un preț decent și la 1499 lei, dar cu 10% mai puțin mi se pare că îl face și mai atractiv. Aveți review cu toate informațiile necesare.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.