TOP 10: Produse pe care să le urmărești de Samsung Black (26 – 28 noiembrie)

25/11/2021

Samsung pregătește o rundă de reduceri sub denumirea Samsung Black, iar data de începere se suprapune cu ziua ce în mod tradițional este alocată Black Friday (ultima zi de vineri din noiembrie). 

Sunt câteva detalii pe care trebuie să le cunoașteți:

  • Este o rundă de reduceri pregătită pentru mai multe țări;
  • Promoțiile se desfășoară strict în online, pe Samsung.com;
  • Reducerile încep de vineri – 26 noiembrie și vor fi menținute pentru întreg weekend-ul (26 – 28 noiembrie, 23.59). 

Lista de produse ce urmează a fi prinse în această rundă de promoții mi se pare de-a dreptul exhaustivă și sunt sute de itemi din domenii diverse, de la smart TV-uri și până la mașini de spălat, aspiratoare verticale, smartphone-uri, accesorii etc. 

Am selectat 10 produse pe care le-aș cumpăra dacă bugetul mi-ar permite și ofertele ar fi cu adevărat atractive;

1. Televizor Samsung Neo QLED 4K Smart TV QN90A de 85 inci / 214 cm👈;

Am avut ocazia să testez modelul de 75 inci, iar primele impresii le-am grupat aici. Nu l-am folosit la casă, ci la apartamentul din București. Mi-a luat câteva ore să mă acomodez cu dimensiunile sale, dar experiența de utilizare a fost la superlativ. 

Știu că prețul său va fi ridicat, dar cine știe, s-ar putea în ediția de Samsung Black să fie redus cu câteva mii bune de lei față de cel practicat în restul anului. 

Îl recomand pentru luminozitatea ridicată, pentru cum se descurcă la nivel de fluență și acuratețe a culorilor, faptul că este perfect pentru jocuri (4K și 120Hz, să aduci FIFA 22 pe diagonala asta = wow). 

Când cauți unul dintre cele mai bune smart TV-uri din piață, Neo QLED-ul Samsung mi se pare a fi una dintre opțiunile de pe lista scurtă. 

2. Soundbar Samsung 11.1.4ch Soundbar (2021) HW-Q950A/EN👈;

Smart TV-ul Neo QLED din linkul de mai sus trebuie accesorizat cu un sistem de sunet pe măsură, iar soundbar-ul HW-Q950A este perfect în acest sens. Încorporează tehnologii precum Dolby Atmos, DTS: X, Auto Eq, eARC, iar puterea totală se duce la…, 612W. 

Vei avea un cinematograf în locuință, iar unul dintre elementele ce trebuiesc verificate înainte de a-l porni – ferestrele, mai ales dacă sunt de jos până sus. Glumesc. 

Are multă putere, iar sunetul surround aș face pariu că face toți bani investiți în sistem. Ar fi perechea perfectă pentru living-ul meu, doar că înainte de a le cumpăra trebuie să câștig la loterie. 

3. Frigider Samsung Side by Side All-around Cooling, capacitate 566 L RS54N3003SA👈;

Samsung are în portofoliul său și frigidere, iar side by side-ul RS54N3003SA iese în evidență prin faptul că dispune de un compresor digital cu invertor, prin designul său minimalist + îmbrăcat în culoarea Metal Graphite, capacitate de 535 litri, Clasa F după noile standarde, o multitudine de spații de depozitare, tehnologia No Frost etc. Congelatorul este de capacitate mare – în jur de 190 litri. 

4. Mașină de spălat vase încorporabilă Samsung, 45 cm, 10 seturi, DW50R4050BB/EO👈;

De câțiva ani au început și bucătăriile românilor să primească o mașină de spălat vase, mai ales la cei ce au venituri medii spre mari și o familie mare. Te ajută să economisești timp, iar mașina DW50R4050BB/EO este de tip încorporabil, să o potrivești la fix în designul mobilei de bucătărie. Are 6 programe de spălat, capacitate mare, zgomotul este de 46 dBi (nu deranjează din acest punct de vedere). 

5. Plită vitroceramică Samsung Smart Touch, 6 kW C61R2AAST👈;

Este un alt element pe care-l caut spre a-l achiziționa. La casă, totul este electric (încălzirea se face prin pompă de căldură etc), iar o plită vitroceramică se află pe listă (are secțiune dedicată pe panoul de siguranțe, pentru că este un consumator important). Ar consuma jumătate din puterea pe care o oferă furnizorul de energie electrică. 

Samsung spune că plita vitroceramică nu se încălzește la fel de tare ca alte plite electrice, că este ușor de curățat prin ștergerea cu o lavetă moale. Comenzile sunt date prin gesturi touch. 

6. Aspirator Samsung Robot LiDAR Sensor VR8500T VC👈;

Samsung a dezvoltat și o suită de aspiratoare robot, iar JetBot VR8500T + Clean Station este vârful de gamă. Are o sumedenie de tehnologii încorporate, de la cartografiere a locuinței prin LiDAR și până la faptul că nu trebuie să-l golești după fiecare utilizare, are o stație dedicată ce face acest lucru. Mi se pare că aici sunt cu un pas în fața concurenței ce nu a avut încă o astfel de idee. 

7. Samsung Galaxy Tab S7 FE de 12.4 inci cu Wi-Fi👈;

Folosesc un Samsung Galaxy Note20 Ultra și dacă aș dori să fac trecerea spre o tabletă pe format mare, Tab S7 FE de 12.4 inci ar fi una dintre tabletele aflate pe listă. În primul rând pentru că are un preț ceva mai așezat, specificațiile hardware le consider decente, idem și la conectivitate. Am folosit o tabletă Samsung acum câțiva ani de zile, Tab S6 cred că se numea și se află și acum printr-o cutie depozitată. Am pornit-o la un moment dat și avea jocurile juniorului, mai primise și o actualizare software etc. 

Trebuie să o cer la review și să descopăr ce oferă în sub 3000 lei. 

8. Samsung Galaxy Z Flip3 5G👈;

Dacă ar fi să fac cadou un smartphone pliabil, Galaxy Z Flip3 5G se află în fruntea listei. Ar mai fi doar o singură opțiune care nici nu se compară în ce privește partea hardware. Recenzia lui Galaxy Z Flip 3 5G este aici. Acolo îi găsiți punctele PRO și CONTRA, impresiile formate în câteva zile de utilizare, teste benchmark, fotografii și materiale video etc. 

9. Samsung Galaxy Watch 4 Classic de 46 mm cu bluetooth și LTE👈;

Și acum regret că nu l-am cumpărat pe cel de 42 mm cu bluetooth și LTE. Era 1000 lei de Black Friday în shop-ul Samsung. Cred că dacă se repetă oferta, nu o să stau pe gânduri și o să pun o comandă. 

Watch 4 în cele două iterații ale sale a trezit WatchOS de la Google la viață – creștere de 4% la 17% în piața de smartwatch-uri, iar Samsung a urcat de la 10% în T 2020  la 14% în T3 2021, locul 2 pe piața de ceasuri smart. Mai multe informații ați aflat din articolul de aici

10. Samsung Galaxy Smart Tag Black👈;

Am primit un Samsung Smart Tag din prima generație și-l folosesc la cheia automobilului. Aș mai cumpăra 1 – 2 pentru cheile de la casă, pentru bagaj când plec cu avionul etc. Nu strică să ai 2 – 3 smart tag-uri prin casă. Mi s-a întâmplă să uit pe unde las cheile, iar Smart Tag-ul mă scapă de o grijă. Mi-aș cumpăra varianta Plus cu UWB, mai ales că folosesc Note20 Ultra ce este compatibil, dar majoritatea funcțiilor sunt și pe modelul mai ieftin. Recenzia lui Galaxy Smart Tag este aici

Acest articol face parte dintr-o campanie desfășurată alături de Samsung România. Ideile exprimate aparțin autorului. 

Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.