evoMAG rulează o sumă de promoții interesante. Găsiți Sony PS5 la unul dintre cele mai bune prețuri din țara noastră, Pixel 7 la puțin peste 3000 lei și o mulțime de alte gadgets la un cost atractiv.

1. Aspirator robot Roborock S7 👈🖱️

Folosește un senzor cu ultrasunete pentru o analiză cât mai bună a mediului în care-și desfășoară activitatea

Roborock este un brand cu renume pozitiv în piața de aspiratoare robot. Roborock S7 este un produs din categoria +2000 lei și are o sumedenie de funcții încorporate. În descrierea sa se vorbește despre o tehnologie de frecare a podelelor în procesul de spălare spre a obține o curățenie cât mai bună.

2. Cameră de supraveghere Tenda 👈🖱️

Tenda are multe produse ieftine ce funcționează bine

De-a lungul timpului pe Gadget.ro ați găsit o sumedenie de review-uri detaliate la produse Tenda, iar opiniile au fost mai mereu pozitive. Camera de supraveghere video Tenda CP7 are un preț mic, permine comunicarea bidirecțională, integrează un senzor CMOS de 4 Megapixeli și se conectează prin Wi-Fi la internet.

3. Ceas Fitbit Sense 👈🖱️

Fitbit Sense este un ceas cu NFC și certificare 5ATM

Fitbit face parte din portofoliul Google de o bună perioadă de timp și din câte știu au și o echipă de dezvoltare în țara noastră, urmașa lui Vector Watch ce la rândul său intrase în portofoliul Fitbit la un momemt dat.

Fitbit Sense este un smartwatch cu autonomie de până la 6 – 7 zile, cu o sumedenie de funcții de monitorizare a activităților desfășurate peste zi.

4. Consolă Sony PS5 👈🖱️

Au început să se așeze prețurile la Sony PS5

Este modelul cu 825 GB stocare, ediția digitală a PS5. Cred că de mult timp nu am mai văzut Sony PS5 sub pragul a 3000 lei. Întradevăr, nu vine la pachet cu niciun joc.

5. Espressor Zelmer 👈🖱️

Espressor Zelmer

Are o sumedenie de tehnologii încorporate: Safe and  Grind permite controlul polizorului din râșnița conică de oțel utilizată în procesul de măcinare al boabelor de cafea, Friendly Clean Care este un sistem patentat pentru atașarea și îndepărtarea facilă a grupului de preparare spre a facilita procesul de curățare, panou One Touch pentru preluarea comenzilor. Are și opțiune de spumare a laptelui și funcționează atât cu cafea măcinată, cât și cu cafea boabe.

6. Generator curent profesional cu automatizare Könner & Söhnen 👈🖱️

Generator cu autonomie de până la 18 ore

Este un generator profesional cu automatizare, 18 CP și autonomie de până la 18 ore. Are protecție la suprasarcină și funcționează cu benzină.

7. Laptop HP 250 G8 👈🖱️

Laptop convențional cu RAM și stocare din plin

Este un notebook cu display de 15.6 inci și rezoluție FHD, procesor Intel Core i5-1135G7 de tip quad-core la 2.4 GHz și urcă la 4.2 GHz cu Turbo Boost – dezvoltat pe 10nm, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 la 2666 MHz, SSD de 512 GB, difuzoare stereo, 2 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 Type-C, HDMI etc.

8. Google Pixel 7 👈🖱️

Pixel 7 – smartphone cu display de 6.3 inci

Este adus în configurația cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, iar 3049 lei mi se pare a fi un preț ok. Aș spune că avem un smartphone ce se adresează pasionaților, celor ce caută un telefon cu software conceput direct de către Google și fără vreo modificare la nivel de UI.

9. Televizor LED Philips de 80 cm 👈🖱️

Televizor Philips de 80 cm cu rezoluție FHD

Este un smart TV cu diagonala display-ului de 80 cm, Wi-Fi și slot CI+.

10. Televizor LED Philips Ultra HD 4K de 109 cm 👈🖱️

Din imaginile de presă aș spune că avem un smart TV cu design minimalist

Cei ce au un buget mai mare pot alege acest smart TV de la Philips ecran de 43 inci / 109 cm cu rezoluție 4K, Wi-Fi, slot CI+. Iese în evidență prin designul său cu margini înguste.

11. Trotinetă electrică Xiaomi Electric Scooter 3 Lite 👈🖱️

Xiaomi are o cotă importantă din piața detrotinete electrice la nivel local

evoMAG este printre magazinele online ce oferă o sumă de servicii pe zona de trotinetel electrice. Xiaomi Electric Scooter 3 Lite are autonomie de 20 km, viteză de până la maxim 25 km/h și are un motor de 300W.

12. Monitor IPS LED Dell de 24 inci 👈🖱️

Monitor LED de la Dell

Ca design îmi amintește de primul monitor BenQ pe care l-am cumpărat în urmă cu peste 12 ani. Doar că BenQ-ul meu de 24 inci avea posibilitatea de reglare între modurile landscape și portrait. Dell-ul este cumva un monitor convențional de 24 inci, rezoluție Full HD și pe partea de conectivitate dispune de HDMI și DisplayPort.

13. Multifuncțional Brother monocrom 👈🖱️

Brother este o companie japoneză cu istoric în materie de imprimante

Este un multifuncțional monocrom cu toner ce permite printarea de până la 1500 pagini până la refill.

14. Volan Logitech G29 pentru PC, PS3 și PS4 👈🖱️

Logitech G29 este un produs cu feedback foarte bun

Este de o bună perioadă în piață, iar prețul începe a fi din ce în mai atractiv. Se adresează celor pasionați de jocurile de tip racing, iar G29 are suport în majoritaeta titlurilor din piață.

Pe poziția a 15-a aș nota campania Vindem tot a evoMAG. Este un fel de lichidare de stoc pe anumite produse, iar prețurile sunt bune.