Diverse

Chiar dacă în ultima perioadă am tot scris pe gadget.ro diverse articole cu tema Black Friday, până vineri inclusiv cred că acest subiect va reprezenta 70-80% din articolele postate deoarece ne apropiem cu repeziciune de momentul zero al acestei campanii cu reduceri substanţiale (sau cel puţin acest lucru aşteptăm de la ea).

În continuare vă voi prezenta pe scurt cele mai cunoscute 20 de magazine online sau offlice care vor intra vineri în hora Black Friday cu reduceri mai mult sau puţin interesante. Menţionez că topul nu este realizat după importanţa site-urilor, ci după ordinea alfabetică.

Locul 1: Altex

Altex a furat startul în weekend-ul trecut, când a anunţat că la ei Black Friday-ul începe mai devreme. Chiar dacă au existat anumite reduceri, acestea nu au fost pe măsura aşteptărilor. Adevăratul Black Friday îl vor începe vineri dimineaţă şi va dura 3 zile şi 3 nopţi ca în basme. Avem deja şi catalogul cu ofertele lor pe care îl puteţi răsfoi într-un articol dedicat.

altex

Locul 2: Azerty.ro

Azerty.ro organizează Black Friday pe parcursul a 3 zile, începând de vineri dimineaţă la prima oră. Reducerile vor ajunge până la 50-60% pentru sute de produse, printre care laptopuri, tablete, smartphone-uri, componente PC, electronice şi electrocasnice.

azerty

Locul 3: Badabum.ro

Badabum.ro este un site mai puţin cunoscut pe această nişă, însă acest lucru nu îl împiedică să participe la campania de Black Friday. Aceştia vor oferi reduceri de până la 70% la o gamă largă de electrocasnice mari sau mici, laptopuri, tablete (de la 179 lei), televizoare, telefoane etc. Bucureştenii vor avea parte şi de transport gratuit, în schimb ce pentru restul ţării se va plăti o sumă modică. Reducerile vor fi disponibile pe site începând cu vineri dimineaţă.

badabum

Locul 4: Cel.ro

Black Friday la Cel.ro începe vineri dimineaţă şi aduce cu sine reduceri de până la 90% la sute de produse existente pe site. Campania va dura o singură zi, iar ofertele vor include categorii de produse precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, electronice, electrocasnice, îngrijire personală etc.

cel.ro

Locul 5: Clickshop.ro

Clickshop.ro ne promite reduceri substanţiale la foarte multe produse. Printre cele mai consistente reduceri vom avea la televizoare, tablete sau maşini de spălat (până la 70%). Mai mult chiar, aceştia ne asigură că nu au ridicat preţurile pentru a oferi reduceri mincinoase. Black Friday la Clickshop.ro va începe vineri dimineaţă şi va ţine 3 zile.

clickshop

Locul 6: Domo

Cei de la Domo au dat deja startul campaniei de Black Friday încă de luni. Ei au ales ca anul acesta campania să se desfăşoare pe parcursul a 7 zile, însă cele mai importante oferte cu cele mai ridicate reduceri vor fi vineri începând cu ora 06:00. Campania se desfăşoară atât online, cât şi în magazinele proprii.

domo

Locul 7: Elefant.ro

Un site cu o expansiune fulminantă în ultimii ani este Elefant.ro. Aceştia vor participa la campania Black Friday de anul acesta cu reduceri de până la 80% pentru o gamă de produse diverse: telefoane, laptopuri, produse de îngrijire, cărţi, genţi, ceasuri, parfumuri etc. Peste 200.000 de produse vor fi discountate cu cel puţin 40%, iar livrarea acestora se va face în maxim o săptămână.

elefant.ro

Locul 8: eMAG.ro

eMAG.ro anunţă cel mai mare Black Friday pe care l-au organizat până acum. Vor oferi reduceri în valoare de aproximativ 17 milioane de euro, iar toate comenzile vor fi onorate în maxim 6 zile lucrătoare. Campania Black Friday începe la eMAG vineri dimineaţă, estimăm ora 8:00 şi va ţine până la ora 24:00.

Deţinem informaţii care ne spun că de Black Friday vom vedea pe eMAG.ro reduceri precum centrală termică la 1.499 de lei, aspirator de 1.500 W la 69 lei, computer tip desktop + monitor + imprimantă la 999 de lei sau tabletă de 7 inci la 99 lei.

emag.ro

Locul 9: evoMAG.ro

evoMAG.ro este un retailer foarte cunoscut pe piaţa din România, iar aceştia au mari aşteptări de Black Friday: peste 20.000 de comenzi în valoare de aproximativ 2 milioane de euro şi peste 500.000 vizitori în cele 3 zile de campanie. Reducerile vor fi de până la 75%, iar în această campanie vor fi prinse peste 20.000 de produse din diverse categorii.

evomag.ro

Locul 10: F64.ro

Nici F64.ro nu putea rata acest eveniment important al anului şi ne promite reduceri la peste 25.000 de produse , 4.000 dintre acestea fiind smartphone-uri sau tablete. Campania Black Friday va începe vineri la ora 00:00 şi va ţine 3 zile, până duminică ora 24:00.

f64

Locul 11: Flanco

Retailerul Flanco va fi anul acesta prezent atât offline, cât şi online. Deoarece catalogul Flanco pentru Black Friday este deja dispnibil, vă invit să îl răsfoiţi în articolul separat scris de colegul meu Emil. De remarcat în acest catalog oferta pentru Samsung Galaxy S IV la 1.199 lei sau Allview VIVA i7 la 249 lei.

flanco

Locul 12: Garagemall.ro

Garagemall.ro va oferi clienţilor săi în ziua de Black Friday reduceri de până la 60% la o gamă variată de produse din categorii de produse precum incorporabile, îngrijire personală, electrocasnice mari etc. Campania va începe vineri, ora 00:00 şi va dura 24 de ore.

garagemall

Locul 13: Germanos

Germanos intră în campania Black Friday cu reduceri de până la 70% la smartphone-uri, tablete, electronice, aparate foto sau video etc. Deoarece aceştia colaborează cu Telekom România, există şanse foarte mari să vedem oferte interesante şi la pachete (abonament + telefon/tabletă). Campania va dura 3 zile, începând de vineri până duminică.

germanos

Locul 14: Marketonline.ro

Cei de la Marketonline.ro intra în hora Black Friday vineri dimineaţă la ora 09:00 şi ne avertizează că vor avea reduceri de până la 75% la mii de produse. Oferte interesante vor fi la smartphone-uri, tablete, laptopuri sau aparate foto. Printre cele mai atractive, vom regăsi un Smart TV cu rezoluţie 4K cu discount de 10.000 lei, ultrabook cu Windows 8 cu discount de 1.200 lei sau un laptop cu procesor Intel Core i7 cu discount de 700 lei.

marketonline

Locul 15: Mediadot.ro

Chiar dacă nu au anunţat detalii despre campania de Black Friday, mediadot.ro va participa cu siguranţă la aceasta prin diverse reduceri la componente PC, smartphone-uri, tablete, laptopuri, desktop-uri etc.

mediadot

Imagine Black Friday 2013

Locul 16: MediaGalaxy

MediaGalaxy va participa anul acesta la campania Black Friday atât în mediul online, cât şi offline. Aceştia au publicat deja reducerile oferite, iar printre cele mai interesante oferte am remarcat televizor LED Smart FULL HD 3D Panasonic de 119 cm la doar 2.599 lei sau fierul de calcat Philips de 2400W la doar 287 lei. Mai multe detalii pe site.

mediagalaxy

Locul 17: Oktal.ro

Oktal.ro va demara campania de Black Friday vineri dimineaţă, iar în cadrul acesteia, retailerul a pregătit reduceri de până la 60% la produse din categorii precum laptopuri, tablete, televioare, telefoane mobile, electronice şi electrocasnice. Magazinul se aşteaptă la vânzări de peste 2 milioane de euro.

oktal.ro

Locul 18: Pcgarage.ro

Începând de vineri ora 00:00, retailerul pcgarage.ro va oferi clienţilor săi o gamă diversă de produse cu reduceri de până la 70%. Aceştia ne informează că vor avea în ofertă peste 5.000 laptopuri, 2.000 televizoare, 1.500 smartphone-uri, 15.000 componente PC + peste 25.000 alte gadget-uri.

pcgarage.ro

Locul 19: QuickMobile.ro

Un alt retailer ce nu putea lipsi din campania Black Friday este QuickMobile. Aceştia vor lansa campania vineri la ora 00:00 şi o vor încheia luni la ora 10:00 dimineaţa. Reducerile anunţate se ridică până la 50%, iar printre cele mai interesante regăsim tableta LG G Pad 8.3 la 699 lei sau iPad Air 64 GB Wi-Fi la doar 1.999 lei.

quickmobile

Locul 20: Sensodays.ro

Sensodays.ro (fostul koyos.ro) participă la campania de Black Friday cu reduceri constante de până la 80% la diverse categorii de produse: tablete, smartphone-uri, laptopuri, produse de îngrijire corporală, aparate foto etc. O ofertă de luat în seamă este cea pentru tableta ODYS Pro Q8 care va avea un preţ de 549 lei. Reducerile vor fi disponibile pe site începând cu ziua de vineri ora 00:00.

sensodays