Se apropie 1 iunie și Ziua Copilului, dar articolul acesta îl văd util și în restul timpului. În magazinele online chinezești găsești și alte produse interesant pentru junior, pe lângă smartphone sau tableta pe care de cele mai multe ori deja le folosește la modul extensiv. 

Am selectat 3 gadget-uri ce l-ar putea entuziasma pe cel mic, l-ar scoate din binomul smartphone / tabletă și i-ar stimula creativitatea, dorința de a face altceva etc.

3. Dronă ieftină cu elice pliabile – 43.99 dolari / aprox. 179 lei;

Dronele ieftine chinezești au ajuns și în țara noastră, dar la un preț ceva cam măricel față de ceea ce primești în shop-urile asiatice. Drona de mai sus la 179 lei o pot considera drept o jucărie pentru vreme bună, fără prea mult vânt că deja devine de necontrolat. Elicele sunt pliabile și asta o face mai ușor de pus în rucsac. Filmează la 720p cu camera integrată, baterie de 850 mAh îi oferă 6 – 7 minute de autonomie, iar distanța dintre dronă și smartphone nu trebuie să treacă de 30 metri. Repet, o jucărie. Pentru performanțe decente, costurile sunt mai mari. Pe la 100 dolari găsești un dispozitiv cu specificații mai bune.

2. Mașină RC cu telecomandă – 24.59 dolari / aprox. 99.94 lei;

Când eram mic pot să spun că visam la o astfel de jucărie, dar abia când am ajuns adult m-am jucat cu una din asta, când am cumpărat pentru juniorul meu. Cele cu telecomandă ce au un mic volan pentru control sunt destul de scumpe în țara noastră, nu prea găsești nimic sub 150 – 200 lei și asta la promoție. Mă refer la ce oferă această mașină RC din link. Descoperiți acolo la ce mă refer.

Data viitoare o să studiez ofertele shop-urilor chinezești, sunt și de 2 – 3 ori mai ieftine față de ceea ce găsești importat în țara noastră. Apropo, ia uite ce primiți pe la 87.99 dolari, un mic monstru pe 4 roți. :)

1. Spinner – 1.89 dolari / aprox. 7.68 lei;

Este o întreabă nebunie la momentul ăsta cu spinner-ele, asta după ce kendama era la mare căutare. Am văzut și pe la școala mea de la sat etc. M-am uitat de curiozitate în oferta eMAG și costă de la 25 lei în sus. În oferta TomTop le găsiți la 7.68 lei, iar în 25 de lei cumperi 3 modele, pe diferite culori etc. Prețul este foarte mic și nici vamă nu plătești, ar trebui să vină coletul direct la ușă.

Lista este deschisă pentru sugestiile voastre în rubrica de comentarii.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.