Fossil cred că se numără printre brandurile de ceasuri cu mare căutare în țara noastră. Asta se întâmplă pentru că au produse ieftine cu raport preț / specificații / experiență de utilizare atractiv. 

Trebuie să recunosc că până acum nu am cumpărat un ceas fossil pentru mine, doar 1 – 2 pe care le-am făcut cadou. Mai jos am făcut o listă cu 3 modele de ceasuri bărbătești Fossil ce nu m-aș sfii să le port la mână. 

  1. Ceas automatic cu curea din piele, maro

Ceas Fossil cu mecanism la vedere

Nu am avut niciodată un ceas automatic și mereu spun că la un moment dat o să-mi cumpăr unul. Modelul de mai sus iese în evidență prin faptul că are mecanismul la vedere. 

Trebuie să precizez că sunt fan al ceasurilor cu curea din piele și nu prea le suport pe cele cu curea metalică. Mă rog, am purtat ocazional un Vector Watch și un Huawei Watch GT3 cu o astfel de brățară. 

  1. Ceas Fossil Machine FS4656

Ceas Fossil Machine cu subcadran

Este un alt model care pot spune că-mi place, în special prin culorile folosite la curea, cadran etc. Are certificare 5ATM în ce privește contactul cu apa, carcasa a fost fabricată din oțel inoxidabil, iar subcadranul indică data, ora, minutul și secunda. 

  1. Ceas Fossil cu încărcare solară 

Ceas Fossil cu încărcare solară

Bineînțeles, și aici este o curea din piele maro. Are certificare 5ATM și beneficiază de alimentare solară. Îmi place designul său ce mizează pe simplitate. Mi se pare a fi suficient de elegant spre a fi purtat la un costum etc. 

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Nu știu de ce, dar am impresia că acest producător este în special preferat de către publicul feminin. Au o sumedenie de modele pentru ele ce ies în evidență prin culori gen rose gold, auriu etc. Le atrag privirile. Să nu uităm că în oferta Fossil se află și smartwatch-uri cu WearOS, una dintre puținele companii ce a păstrat sistemul de operare al Google și nu a dezvoltat un sistem proprietar. 

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.