Audio

Căștile cu bluetooth de la Panasonic ce poartă indicativul RP-HF400 le văd recomandate pentru publicul tânăr, dar și pentru cei ce pun preț pe portabilitate și utilizare în condiții diverse. 

Am găsit trei puncte PRO:

  1. Best-buy – le găsiți în oferta magazinelor online autohtone la aprox. 170 lei. Am testat tot felul de produse audio de la Panasonic și de fiecare dată ne-au impresionat în sensul bun, de aici și așteptările ridicate pentru HF400. Aș spune că nu atentează la portofel, iar calitatea japoneză iese imediat la iveală.
  2. Design ce mizează pe simplitate și funcționalitate, pliabile – punctează și la partea de ergonomie (sunt pliabile și ușor de strecurat în rucsac la drum lung, nu trebuie să-ți faci griji pentru modul în care stau pe acolo și să aibă parte de cine știe ce defecte de la o poziționare mai puțin fericită). Panasonic nu a riscat în a aduce cine știe ce elemente fancy de design, nimic țipător, simplitate funcțională.
  3. Autonomie mare – până la 20 de ore de ascultat muzică în continuu. Aș spune că o încărcare arr trebui să fie suficientă pentru o săptămână cu 2 – 3 ore de muzică pe zi.

Categorii: audiorecomandari

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.