Am făcut o listă cu 5 perechi de căști wireless ce au preț de până în 500 lei.

Lista este formată din:

5. Căști wireless in-ear Jabra Elite 4 Active Sport 👈🖱️

🔺Printre cele mai ergonomice căști testate de-a lungul timpului

REVIEW

Sunt aproape la jumătate de preț față de momentul când le-am scris review-ul. Dacă ar fi să le caut puncte PRO m-aș referi la cât de comod se simt în ureche, dar și la calitatea oferită în apelurile de voce. Sunt căști cu ANC, autonomie bună etc. Aveți mai sus un link spre review-ul complet.

4. Căști wireless OPPO Enco Free2 👈🖱️

🔺Căști cu feedback de-a dreptul excelent & preț mic

Cred că sunt cele mai bine evaluate căști cu preț în jurul a 200 lei. Au strâns nota 4.88 din 40 de review-uri. Sunt căști cu ANC, tunate de către Dynaudio, iar autonomia ajunge la 30 de ore cu energia stocată în carcasă.

3. Căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 👈🖱️

🔺Samsung impresionează prin ANC-ul și bass-ul adus pe căștile din portofoliu

Căștile mele de zi cu zi sunt Galaxy Buds 2 Pro, dar mare parte din tehnologia de pe modelul mai scumo se găsește și pe Galaxy Buds 2 (mult timp am folosit Buds Live și am fost mulțumit de cum se aud etc).

Sunt 5 variante de culoare: Verde, Negru, Gri (cel de mai sus), Alb și Violet. Samsung a adus o aplicație dedicată nu numai pentru Android / iOS, dar și pentru…, Windows.

2. Apple AirPods 2 👈🖱️

🔺Nota 4.73 din…, 917 review-uri

Le văd recomandate pentru cei ce folosesc iPhone, în mod special. Cred că sunt printre cele mai vândute căști wireless din segmentul 100 – 150 euro și putem spune că au adus așa o emulație în a atrage și alte companii pe segmentul căștilor wireless cu carcasă de încărcare.

1. Huawei FreeBuds Pro 👈🖱️

🔺Printre cele mai bune căști wireless din piață, mai ales că sunt listate la 349 lei

Pe lângă faptul că impresionează printr-o calitate bună a sunetului, au și un preț pe cât se poate de atractiv. Sunt căști wireless din segmentul premium ce au ajuns a fi cumva pe final de stoc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.