Filme

Ştiu că în această perioadă a anului avem mai mult timp liber, unii angajatori chiar le păstrează zile din concediu salariaţilor pentru a le face punte între Crăciun şi Revelion. Eu m-am păstrat pentru ianuarie, atunci când voi lipsi din peisaj câteva zile, însă până atunci rămân activ.

Dar pentru voi, cei care poate profitaţi de aceste zile pentru a vă relaxa, vin cu o recomandare de cinci filme care mie mi-au plăcut la vremea lor şi pe care le-aş revedea oricând cu mare plăcere.

🎥 Mirage (2018);

Este unul dintre cele mai reuşite filme la care m-am uitat în ultimii ani, regizorul Oriol Paulo reuşeşte să se joace cu mintea noastră într-un stil absolut demenţial. Nu ştiu dacă acesta este un remake după alt film, nu m-am interesat, însă dacă ideea din spate este una originală, no comment. Merită fiecare minut !

🎥 Searching (2018);

Cu siguranţă acest film vă va atrage, mai ales că are oarecum legătură cu tehnologia, cu reţelele de socializare mai mult. Personal mi-a plăcut perspectiva din care a fost filmat, iar finalul…, finalul este foarte inteligent. Iar John Cho (cel pe care eu îl ştiam din serialul Flashforward) joacă bine, bine.

🎥 Synchronic (2019);

Chiar dacă ideea din spatele acestui film este oarecum utopică, vorbim totuşi de un SF pe care trebuie să îl trataţi ca atare. Şi dacă ajungeţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu Justin Benson (cel care a gândit acest film), nu are cum să nu vă placă. Este altceva, un altceva cu care aţi putea la fel de bine să nu fiţi de acord.

🎥Jerry and Marge Go Large (2022);

Un film foarte simpatic inspirat dintr-o poveste reală, iar actorul principal este nimeni altul decât Bryan Cranston (cunoscut în special pentru rolul demenţial din serialul Breaking Bad). Vorbim de un film absolut relaxant, excelent pentru o seară de vineri sau sâmbătă, un exemplu aproape clasic de Netflix and chill (chiar dacă filmul nu este pe Netflix 🤪).

🎥 Ambulance (2022);

Am zis să diversific puţin, iar la final să recomand şi un film de acţiune. Ambulance este regizat de Michael Bay, însă a fost un eşec la box office. Chiar şi aşa, filmul nu este tocmai rău, avem parte de acţiune de calitate, actori buni, suspans, ceva dramă, cam ce aştepţi de la un film din această categorie. Nu cred că veţi fi dezamăgiţi.

Cum vi se par propunerile mele ? Aţi văzut ceva din această listă ? Vă aştept la discuţii în zona de comentarii.

Am creat pe site tag-ul „am văzut”, unul în care puteţi găsi toate articolele mele tip opinie despre filme.