Telefoane Mobile

iPhone 5 a debutat în magazinele din SUA, Marea Britanie, Franța, Singapore, Hong Kong, Japonia. Normal că și review-urile de rigoare au început a fi postate pe YouTube. Acestea vă pot ajuta să vă formați o opinie vis-a-vis de iPhone 5 până la proxima ocazie în care să-l testați într-un magazin ce-l are expus. 

Ordinea este aleatorie. Începem cu clipul iFixit de unde se află capacitatea bateriei de 1440 mAh de proveniență Sony, iPhone 5 este acoperit cu sticlă doar în partea frontală, display-ul poate fi înlăturat mult mai ușor. Sunt multe componente de dimensiuni reduse.

Un alt clip de la 9to5mac.com în care vedem cum se descurcă iPhone 5 într-un drop test, cum rezistă atunci când este scăpat din mână, cât de durabil este în raport cu generațiile anterioare.

TheVerge ne propune un review de aproximativ 7 minute. Începe cu o prezentare a smartphone-ului din exterior, formele sale, cum se simte la primul hands-on. Mi-a plăcut review-ul lor, nu te lasă să te plictisești, vin detalii de la cineva care a vorbit cu cei care au făcut smartphone-ul Apple, sunt comparații cu iPhone 4S sau HTC One X. Joshua Topolski face prezentarea.

Se pare că dimensiunea de 7 minute pare a deveni un fel de standard. Stuff TV propune o prezentare a iPhone 5 în același interval de timp ca și The Verge.

Și la sfârșit un clip via CNET. Sper ca aceste 5 clipuri video să vă ajute în a vă forma o opinie legată de iPhone 5. Avem și o listă cu prețurile cele mai convenabile la precomandă în România și livrare din 28 septembrie.

Impresiile sunt pozitive la prima vedere. Majoritatea apreciază designul ce mizează pe o grosime și greutate redusă, display-ul de 4 inch cu aspect 16:9 care permite o vizualizare optimă a clipurilor la 1080p.