Diverse

Pe parcursul ultimelor ore au fost oferte chiar atrăgătoare pe gearbest.com, însă am fost ocupat şi din păcate nu am putut să le evidenţiez pe cele mai importante într-un articol separat.

Chiar şi aşa retailerul chinez continuă campania până pe 25 noiembrie inclusiv, ofertele fiind schimbate regulat. Trebuie specificat totuşi că fiind o perioadă mai aglomerată sunt şanse destul de mari ca produsele comandate să nu ajungă până de sărbători. Cel mai probabil acestea vor ajunge în posesia voastră în primele zile din ianuarie.

Am selectat pentru voi 5 reduceri care personal mi se par foarte bune, însă rămâne să mai descoperiţi şi voi altele pe site.

Iată cele 5 sugestii ale mele:

De menţionat suplimentar că dacă plătiţi cu PayPal primiţi o reducere de 5 dolari pentru orice comandă de peste 50 dolari.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.