Prin lista de oferte eMAG publicată astăzi se află un aspirator vertical Karcher, monitor OLED Samsung, televizor cu diagonală mare, espressor automat cu funcție Wi-Fi și unele dintre cele mai apreciate căști audio in-ear ce coboară sub pragul de 1000 lei cu reducerea de 15%.

1. Aspirator vertical Karcher VC4 Cordless myHome 👈🖱️

🔺Are nota 4.79 din 14 review-uri

Are 2 trepte de viteză, autonomie de până la 30 minute și în pachet sunt incluse și un accesoriu pentru spații înguste, o duză pentru tapițerie și o perie de praf pe lângă duza pentru podea. Realizează filtrare în trei etape: filtru ciclonic, filtru de admisie a aerului și filtru cu burete.

2. Căști audio in-ear Sony WF-1000XM5S 👈🖱️

🔺Prețul coboară sub pragul a 1000 lei

electroweekend îi reduce prețul cu 15% și așa coboară sub 1000 lei. Au nota 4.41 din 49 de review-uri, iar publicațiile de specialitate din dot com le consideră drept unele dintre cele mai bune căști audio in-ear din piață.

3. Espressor automat Miele cu funcție Wi-Fi și AromaticSystem 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.55 din 11 evaluări

Discutăm despre un espressor automat cu multă tehnologie la interior. electroextra îi redice prețul afișat cu 10%. Lista de băuturi preparate este de-a dreptul exhaustivă: cafea, espresso, espresso macchiato, cappucino, latte macchiato, caffe latte, ceai, espresso dublu, ristretto, macchiato dublu, cafea cu lapte, long etc. Sunt 19 produse preparate în total. Ai opțiunea de a prepara atât cu cafea boabe, cât și cu cafea gata măcinată. Dintr-o apăsare de buton poți prepara două băuturi în mod simultan.

Are până și Wi-Fi + aplicație dedicată de smartphone.

4. Monitor OLED Samsung de 27 inci 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai performante monitoare de gaming din piață

A fost listat din luna iunie și în țara noastră. Este un monitor cu panel OLED ce are diagonala de 27 inci, trebuie să specific că este un panel QD-OLED de ultimă generație cu rată de refresh la 360Hz și timp de răspuns de 0.03 ms. Pe partea de conectivitate au adus 2 x HDMI 2.1, 1 x DisplayPort 1.4.

Am uitat să specific rezoluția sa – 2560 x 1440 pixeli + compatibilitatea cu AMD FreeSync Premium Pro.

5. Cel mai ieftin televizor Samsung cu diagonala de 214 cm 👈🖱️

🔺Ecran foarte mare în buget de aprox. 1000 euro

Sunt și alte opțiuni pentru diagonală: 108 cm, 125 cm, 138 cm, 163 cm, 189 cm și 214 cm. Reducerea de 10% se activează prin codul electroextra.

Ai putea invita întreaga gașcă spre a urmări meciul naționalei de mâine seară pe un televizor cu o astfel de diagonală.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.