În lista de oferte eMAG pe care le-am notat în rândurile următoare se află un aspirator vertical Dyson, o pereche de căști wireless ieftine de la Huawei, căști on-ear Sony la preț modic, dar și alte două produse interesante.

1. Aspirator robot Xiaomi X10 cu reducere de 15% 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai ieftine aspiratoare robot cu stație de golire a prafului

Xiaomi a mizat de la bun început pe nișa de aspiratoare robot și are unele dintre cele mai bune produse. Xiaomi X10 îl puteți achiziționa cu 15% mai ieftin față de prețul listat prin codul electroextra. Are și notă foarte bună – 4.95 din 19 review-uri.

2. Aspirator vertical fără fir Dyson V8 cu autonomie de 40 minute 👈🖱️

🔺Sunt puțin review-uri, dar nota este maximă

Dyson este un nume mare în piața de electrocasnice pentru acasă, iar aspiratoarele verticale de sub acest brand sunt printre cele mai apreciate.

Modelul de mai sus are un preț redus cu 10% prin codul oferteelectro. Are putere de 425W, autonomie de 40 minute și capacitate colectare de 0.54 litri.

3. Căști on-ear Sony cu evaluarea 4.73 din 314 review-uri 👈🖱️

🔺electro este codul ce-i reduce prețul cu 10%

Aceste căști on-ear le puteți achiziționa în 4 variante de culoare: negru, alb, bej și albastru. Autonomia este de până la…, 50 de ore. Sunt căști cu USB Type-C, bluetooth 5.2 și microfon încorporat.

4. Căști wireless ieftine de la Huawei 👈🖱️

🔺Huawei FreeBuds SE au reducere de 15% prin codul electro

Huawei FreeBuds SE2 au strâns evaluarea de 4.63 din 90 de review-uri. Cu reducerea de 15% ajung la aprox. 150 lei și în suma asta mi se par a fi una dintre cele mai bune alegeri în momentul de față.

5. Friteuză Tefal cu aer cald 👈🖱️

🔺Termenul Ultra este asociat și cu o…, friteuză

Reducerea cu 20% prin electro îi aduce prețul aproape de cel mai bun din istoricul său. Și aici s-a strâns feedback bun – 4.61 din 365 de review-uri. Cele 8 programe sunt cartofi prăjiți, prăjituri, pizza, pâine toast, pui, carne, fructe de mare și pește.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.