Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG ce cred că merită atenția voastră. Veți descoperi de la un pistol de apă electric ce va stârni rumoare lângă piscină și până la un aparat de aer condiționat cu recenzii foarte bune.

1. Aparat de aer condiționat Samsung cu Wi-Fi 👈🖱️

Are un feedback foarte bun – 4.68 din 158 review-uri

Modelu cu 12000 BTU văd că a fost adus la un preț bun (cel mai mic din 2023 când am tras o privire pe istoricul de produs). Are clasa A++, AI Auto Comfort (optimizează modurile prin analizarea stării camere, a modelelor de utilizare etc), îl poți înrola și controla prin aplicația SmartThings. Funcția Auto Clean pornește automat un ventilator la oprire și curățără praful și umiditatea, astfel încât nu se formează mucegai etc.

Samsung spune că filtrul bacterian este ușor de curățat, iar coroziunea este preîntâmpinată de folosirea unui material rezistent. Are și un mod denumit Good Sleep.

2. Boxă portabilă Bose SoundLink 👈🖱️

Review-urile și aici sunt printre cele mai bune: 4.88 din 25 de evaluări

Nu este printre cele mai ieftine boxe portabile din piață, dar nici nu mi se pare că se duce extraodinar de sus ca preț. O găsiți în trei variante de culoare: negru, alb și albastru. Modelul pe albastru mi se pare că arată cel mai bine. Autonomia este de până la 12 ore, rezistă la contactul cu apa și cântărește 600 gr.

3. Desktop PC compact MSI cu NVIDIA GeForce RTX 3060 👈🖱️

Carcasa compactă mi se pare că arată într-un mare fel

MSI Trident 12TC-459EU este un desktop PC compact cu specificații echilibrate. Au adus un procesor Intel Core i7-12700F ce urcă la maxim 4.9 GHz și are 12 nuclee și 20 de thread-uri, o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 8 GB GDDR6 alocați, 1 x HDMI, până la 2.5 Gbps pe RJ-45, și 3 x DisplayPort pe partea de conectivitate, sursă de 750W, SSD de 512 GB + HDD de 1 TB.

Integrează 32 GB memorie RAM de tip DDR4 la 3200MHz și suportă până la 64 GB memorie RAM. Rulează Windows 11 Home.

4. Pistol cu apă electric 👈🖱️

Perfect pentru zilele cu caniculă

Se anunță temperaturi record în această săptămână. Vor fi 40 grade Celsius la umbră în București, în cursul zilei de joi. Dacă aveți o piscină și nu numai aș spune că o jucărie precum cea de mai sus se adresează atât juniorului, cât și unui adult.

5. Set cu 2 periuțe de dinți electrice Oral-B iO9 👈🖱️

Cea mai performantă periuță de dinți din oferta Oral-B

Cred că este modelul cel mai performant pe care-l puteți cumpăra de la Oral-B. În pachet veți găsi 2 periuțe de dinți, un încărcător magnetic, 1 trusă de călătorie cu încărcător, iar cele 2 culori pentru periuțe sunt negru și roz.

Oral-B spune că a folosit până și AI pentru a livra o periuță de dinți electrică smart. Include și un mic display LED, are 7 moduri de funcționare, senzor de presiune etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.