Am compilat o listă cu produse ce le consider a fi de interes din oferta eMAG. Veți găsi un notebook de gaming cu specificații interesante și preț sub pragul a 5000 lei.

1. ASUS Zenfone 9 cu 256 GB stocare 👈🖱️

ASUS Zenfone 9 – cel mai bun smartphone compact cu Android din 2022

Dacă vrei să cumperi un smartphone compact cu Android și specificații de top, ASUS Zenfone 9 este una dintre cele mai inspirate alegeri. Review-ul complet îl găsiți aici.

2. Espressor automat Saeco GranAroma cu 16 băuturi preparate 👈🖱️

Saeco GranAroma

Are funcție de DoubleShot și prepară 16 băuturi. Dispune de sistem de alimentare cu lapte denumit Latte Duo. Iese în evidență și printr-un display color + contril tactil. Are capacitatea de a salva 6 profiluri de utilizator, iar râșnița este ceramică.

3. Grătar Tefal OptiGrill+ 👈🖱️

Grătar electric cu o sumedenie de funcții

De când locuiesc la București trebuie să spun că îmi lipsesc grătarele făcute la casă. Nu credeam că sunt soluții și pentru oraș, dar am văzut că un amic avea o jucărie precum cea de mai sus pe balcon. L-am întrebat dacă face fum și dacă a primit reclamații de la vecinii săi. Îmi dau și eu seama că nu emană fum precum unul pe cărbuni sau lemn. Mă bate gândul să cumpăr o jucărie de genul, până revin la casă.

Are consum de până la 2000W, 6 programe automate (burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie sau pește), include un senzor automat pentru gătit ce detectează numărul de porții de pe suprafața de gătit + grosimea lor și reglează automat temperatura și durata de preparare. Are și un indicator luminos prin care poți monitoriza procesul de gătit (de la mov pentru preîncălzire și până la roșu pentru bine făcut).

4. HP Victus cu Intel din generația a 12-a, DDR5 și NVIDIA RTX 3060 👈🖱️

HP Victus are display de 16.1 inci

Este un notebook de 16.1 inci cu rată de refresh la panelului IPS la 144Hz, procesor Intel Core i5-12500H cu 12 nuclee la 3.3 GHz și urcă cu Turbo Boost la 4.5 GHz (dezvoltat într-un proces de litografiere pe 10nm), 16 GB DDR5 la 4800MHz, SSD de 512 GB și cu placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR6, 1 x HDMI 2.1, Wi-Fi ax + rețea gigabit, cititor pentru cardurile SD.

Bateria cu 4 celule de 70Wh îi oferă autonomie de până la 6.45 ore și se încarcă la 200W.

5. Sistem de monitorizare video pentru bebeluși 👈🖱️

Recenziile sunt bune – 4.62 din peste 200 de evaluări

Am văzut că din ce în ce mai multe persoane achiziționează un astfel de sistem. Modelul de mai sus a strâns un feedback bun. Nu este neapărat printre cele mai ieftine. Include un ecran de 3.5 inci cu rezoluție HD, monitorizează și temperatura copilului și ai posibilitate de interacțiune. În descriere se spune că ar avea o rază mare de acoperire.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.